De blikvangers van een nieuwe VTM-week

vrijdag 22 juni 2018

Van maandag 25 tot en met donderdag 28 juni maken West-Vlamingen het mooie weer in 'Met Vier in Bed'. Het programma bezoekt de mooiste plekjes van de provincie, van de badplaats De Panne over de rustige Westhoek en de toeristische hotspot Brugge.

Er wordt o.a. gelogeerd in een voormalige dokterswoning, op een boerderij en in een extravagante B&B. Wie sleept de meeste bedjes in de wacht en wordt de weekwinnaar?

Op dinsdag 26 juni brengt Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' een exclusieve reportage over Wout van Aert. De wereldkampioen veldrijden stapt drie dagen later in het huwelijksbootje met zijn verloofde, Sarah De Bie. 'Telefacts' volgde het koppel tijdens de voorbereidingen en ging zelfs mee trouwringen passen. Maar van Aert is zich, na een ongelooflijk eerste voorjaar op de weg, ook alweer aan het voorbereiden op het nieuwe crossseizoen, en daar moet veel voor wijken. Op donderdag 28 juni brengt 'Telefacts Zomer' Onoverkomelijk ouderverdriet, over ouders die hun kind door verstrooidheid vergaten in een oververhitte wagen. Hoe gebeurt zoiets? De reportage volgt drie gezinnen die het meemaakten en moeten leren leven met de gevolgen.

Op vrijdag 29 juni is er de extra lange, spannende seizoensfinale van 'Familie'. Hoe ver gaan Emma en Guido in de strijd om hun dochters? Herstelt Hanne van de zware aanrijding? Worden Ayo en Stefanie uit elkaar gerukt? Is de dreiging van Stan geweken voor Evy en Maarten of zet hij zijn wraakactie verder? En hoe evolueert de relatie tussen Lars-Marie-Véronique-Mathias? Op deze vragen krijgen 'Familie'-kijkers een antwoord.

Op zaterdag 23 juni brengt VTM de tv-première van 'Paradise Trips', het langspeeldebuut van Raf Reyntjes met Gene Bervoets en Jeroen Perceval in de hoofdrollen. De film vertelt de reis van een misnoegde buschauffeur die een kleurrijke groep jongeren naar een muziekfestival moet brengen. De trip verandert al snel in een keiharde confrontatie van Mario met zijn vooroordelen en zijn verloren zoon. Voor de opnames reisde de crew naar Kroatië, waar gefilmd werd op het Lost Theory Festival.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op Eťn.

Dossiers