De blikvangers van Cartoon Network en Boomerang

maandag 30 april 2018
Foto: © Cartoon Network/Day One MPM 2018

Cartoon Network neemt je mee naar een uitbundig koninkrijk vol glitter, blije gedachten en occasionele woede-uitbarstingen, in de splinternieuwe serie Unikitty!.

Het geliefde personage uit The LEGO® Movie, samen met de complete cast van vrienden nemen je mee naar een wereld vol avontuur en plezier!


Als koningin van het koninkrijk heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert al het negatieve buiten haar koninkrijk te houden. Onderschat haar optimisme echter niet – ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Ze zit dan wel vol eindeloze energie en creativiteit, maar o wee als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit, zeker wanneer iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt. Bij Unikitty in het kasteel wonen ook Dr. Fox, de professor aan huis, en Unkitty’s betrouwbare bodyguard Hawkodile. Samen met haar vrienden zorgt Unikitty ervoor dat iedere dag de vrolijkste en meest creatieve dag ooit is.

Maak kennis met een nieuw vriendje: 'Unikitty!'
Vanaf 21 mei, elke dag om 16.15 uur

Nieuwe belevenissen van Finn & Jake in 'Tijd voor Avontuur'!
Vanaf 6 mei, elke zondag om 9.30 uur

Reis mee met Finn en Jake naar het Land van Ooo in de drie 4-delige specials 'Tijd Voor Avontuur: Toen', 'Tijd Voor Avontuur: Nu', en 'Tijd Voor Avontuur: Morgen', waarin ze ook deze keer weer de meest vreemde avonturen beleven. Ze vallen van de ene wonderlijke belevenis in de andere!

Elke zondag in mei zie je een nieuwe 'Tijd Voor Avontuur' aflevering. We beginnen met de laatste aflevering van seizoen 8, gevolgd door de drie 4-delige specials. Vanaf 6 mei iedere zondag om 9.30 uur.

Marathons
Elke woensdagmiddag, van 12.20 tot 14.00 uur

2 mei We Bare Bears
9 mei Dragons
16 mei Regular Show
23 mei Teen Titans Go!
30 mei Uncle Grandpa

What's up, Doc? Nieuwe afleveringen van 'New Looney Tunes'!
Vanaf 28 mei, elke dag om 16.40 uur

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de nieuwe afleveringen van New Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. Net als vroeger bestaan de afleveringen uit meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun bekende humor en charme!

Filmtijd!
Zaterdag 05/05: Chill Out Scooby Doo
Zondag 06/05: Tom and Jerry: Shiver Me Whiskers
Zaterdag 12/05: Scooby-Doo! Pirates Ahoy!
Zondag 13/05: Tom and Jerry: Blast Off to Mars
Zaterdag 19/05: Scooby Doo and the Cyber Chase
Zondag 20/05: Tom and Jerry: The Nutcracker Tale
Zaterdag 26/05: Aloha, Scooby-Doo!
Zondag 27/05: Tom and Jerry: Robin Hood and His Merry Mouse

Persbericht Day One MPM/Cartoon Network+Boomerang
http://www.cartoonnetwork.be
Meer artikels over Cartoon Network BE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers