De blikvangers op Vitaya

vrijdag 16 november 2018

Op zaterdag 17 november brengt Vitaya om 20.25 uur het drama uit 2009 'Hachiko - A Dog's Story' met Richard Gere als Parker Wilson, het baasje van Hachiko.

Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baasje naar het station brengt en hem vervolgens weer opwacht. Maar wanneer zijn eigenaar op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten.

'Monday I'm in Love' brengt op 19 november om 20.35 uur de romantische komedie uit 2002 Sweet Home Alabama met Reese Witherspoon, Patrick Dempsey en Josh Lucas. De modeontwerpster Melanie Carmichael is verloofd met de meest begeerde vrijgezel van New York. Melanie heeft echter wat geheimen uit haar verleden, zoals Jake, een redneck-ex, waarmee ze in haar schooltijd trouwde. Melanie besluit terug te keren naar Alabama om voor eens en voor altijd met haar verleden af te rekenen.

Op dinsdag 20 november steken Sieg, Guilemine en Ozanne om 20.35 uur de handen uit de mouwen voor alleenstaande mama Nathalie in de vierde aflevering van 'Een Frisse Start met vtwonen'. Na haar scheiding had Nathalie nood aan een nieuwe start en verhuist daarom met haar twee kinderen naar een appartement aan de Belgische kust. Aan zee wil ze zich met haar gezin als god in Frankrijk voelen. Nathalie is een echte wijnliefhebber en heeft haar hart verloren aan Frankrijk. Vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne staan voor een uitdaging om het land en de wijn in Nathalie's interieur te verwerken.

Op woensdag 21 november staat om 20.35 uur de Vitaya Movie Moments-film 'Miss You Already' uit 2015 met Drew Barrymore en Toni Collette op het programma. Milly en Jesse zijn al van kleins af aan beste vriendinnen. Nu ze volwassen zijn wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wanneer Jess moeilijk zwanger kan worden en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers