De blikvangers op Vitaya

vrijdag 16 november 2018

Op zaterdag 17 november brengt Vitaya om 20.25 uur het drama uit 2009 'Hachiko - A Dog's Story' met Richard Gere als Parker Wilson, het baasje van Hachiko.

Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baasje naar het station brengt en hem vervolgens weer opwacht. Maar wanneer zijn eigenaar op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten.

'Monday I'm in Love' brengt op 19 november om 20.35 uur de romantische komedie uit 2002 Sweet Home Alabama met Reese Witherspoon, Patrick Dempsey en Josh Lucas. De modeontwerpster Melanie Carmichael is verloofd met de meest begeerde vrijgezel van New York. Melanie heeft echter wat geheimen uit haar verleden, zoals Jake, een redneck-ex, waarmee ze in haar schooltijd trouwde. Melanie besluit terug te keren naar Alabama om voor eens en voor altijd met haar verleden af te rekenen.

Op dinsdag 20 november steken Sieg, Guilemine en Ozanne om 20.35 uur de handen uit de mouwen voor alleenstaande mama Nathalie in de vierde aflevering van 'Een Frisse Start met vtwonen'. Na haar scheiding had Nathalie nood aan een nieuwe start en verhuist daarom met haar twee kinderen naar een appartement aan de Belgische kust. Aan zee wil ze zich met haar gezin als god in Frankrijk voelen. Nathalie is een echte wijnliefhebber en heeft haar hart verloren aan Frankrijk. Vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne staan voor een uitdaging om het land en de wijn in Nathalie's interieur te verwerken.

Op woensdag 21 november staat om 20.35 uur de Vitaya Movie Moments-film 'Miss You Already' uit 2015 met Drew Barrymore en Toni Collette op het programma. Milly en Jesse zijn al van kleins af aan beste vriendinnen. Nu ze volwassen zijn wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wanneer Jess moeilijk zwanger kan worden en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit SyriŽ en hij wil in BelgiŽ een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarriŤre. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers