'Culinaire' 'Beste Kijkers' op het menu

dinsdag 8 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Vergeet het wildseizoen, vergeet het mosselseizoen: in de vegan keuken van Nathalie Meskens draait het allemaal om het tv-seizoen.

In 'Beste Kijkers' op woensdag 9 oktober serveert ze een gastronomisch viergangenmenu met Soe Nsuki, Loïc Van Impe, William Boeva en daarna nog een klein dessertje: de Aalsterse YouTuber Bockie de Repper die wereldwijd viraal ging met zijn 'Game of Thrones'-video.


Omdat alle gasten iets met eten hebben, is deze aflevering een 'keukenspecial' geworden. 'SOS Piet' wordt door de mangel gehaald: 'Beste Kijkers' speelt in de ronde 'Je herbeleeft het hier', SOS Delete. Aan de hand van de ‘wat hebben we vandaag geleerd’-tips van Piet Huysentruyt, moet het panel raden wat het gerecht was. Verder leren we dat Soe Nsuki niet tegen pikant eten kan, dat William Bouva bijna uit een kermisattractie vloog, dat VTM-kok Loïc in zijn keuken een lijstje heeft liggen met stopwoordjes die hij niet meer mag gebruiken en dat Bockie De Repper nog nooit groenten at. En de finale ‘Bien Cuit’ of ‘Net Niet’ draait integraal rond keukenfails.

'Beste Kijkers', woensdag 9 oktober om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Na een zandstorm tijdens een missie op Mars blijft astronaut Mark Watney alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. Mark weet dat zijn levensvoorraden schaars zijn en dat de beschadigde machine of de genadeloze omgeving hem waarschijnlijk fataal zullen worden. Toch geeft hij niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn wilskracht neemt hij de ene uitdaging na de andere aan.

'The Martian', film uit 2015 met oa. Matt Damon en Kate Mara, om 21.40 uur op VTM.

Dossiers