Cohousing in 'Huizenjagers': tweelingzussen zoeken pand in de Vlaamse Ardennen

zondag 16 september 2018
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Van maandag 17 september t.e.m. donderdag 20 september verkennen 'Huizenjagers' Kevin, Kristian en Lesley de Vlaamse Ardennen.

Het trio gaat op zoek naar woningen die de verwachtingen van de kandidaten helemaal inlossen of nog beter: overstijgen. De vele mooie en groene landschappen maken van de regio de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar rust. En niet alleen de prachtige natuur is een groot voordeel, want de vastgoedprijzen liggen hier ook beduidend lager. Kunnen onze huizenjagers de droompanden vinden waar de kopers naar op zoek zijn?

In de nieuwe week zet de 25-jarige Kevin zijn beste beentje voor. Kevin is nog maar zes maanden actief als makelaar, maar ambitie heeft hij in overvloed. De tweede huizenjager is ervaren rot Kristian. Deze self-made man heeft ondertussen een groot imperium opgebouwd. Al 26 jaar verkoopt hij huizen met een passie. Na al die jaren haalt hij nog altijd veel voldoening uit zijn werk, maar kan hij ook opboksen tegen het opkomend jong geweld? De derde makelaar is Lesley, de enige vrouw in het gezelschap. Lesley runt een eigen kantoor samen met haar zus. Als ze iets wil bereiken dan gaat ze er vol voor, maar of ze deze week haar mannetje kan staan is nog maar de vraag.

Aflevering 1 op maandag 17 september
Tine en Tore zijn als eerste aan de beurt. Aangezien hun huidige woning wat krap begint te worden met twee kindjes, zouden ze graag verhuizen naar een grotere en instapklare woonst. Tine is graag artistiek bezig en wil zich helemaal kunnen uitleven in haar eigen atelier. Zij krijgen drie pareltjes voorgeschoteld waarbij de ene woning al meer inlevingsvermogen vraagt dan de andere. De makelaars moeten aan de slag met een budget van 400.000 euro.

'Huizenjagers', maandag 17 september om 19.45 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers