'Buren': week 5 (2019) - PREVIEW

zondag 27 januari 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


Deze week in 'Buren':

Maandag 28 januari 2019 - aflevering 7734
Leo betrapt Mishti op het voeren van haar eigen onderzoek naar de dood van Hamish en maant haar aan om ermee op te houden. Ze kan zich echter niet bedwingen en doet een schokkende ontdekking. Steph wordt onder druk gezet een nieuwe investeerder te aanvaarden voor haar wellnesscentrum, en dat komt Amy duur te staan. Xanthe wil er alles aan doen om haar relatie met Ben deze keer wel te doen slagen en trekt voor advies naar Toadie en Sonya.

Dinsdag 29 januari 2019 - aflevering 7735
Mishti is ervan overtuigd dat Gary en Sheila iets te maken hebben met de dood van Hamish en besluit de politie in te lichten. Betekent dit dat ook Paul in nauwe schoentjes terecht zal komen? Susan probeert Paul te overtuigen om een compatibiliteitstest te doen met Courtney. Steph heeft alle moeite van de wereld om haar moeder in bedwang te houden en kan niet voorkomen dat Jack het slachtoffer wordt van haar bemoeienissen.

Woensdag 30 januari 2019 - aflevering 7736
Yashvi komt te weten wie er achter de lastercampagne tegen Jack zit en doet er alles aan om zijn reputatie en zijn job te redden. Toadie slaagt er onbewust in Sonya te charmeren met een lief gebaar en ze besluit iets heel bijzonders voor hem te doen. Elly probeert Amy's gedachten te verzetten door een profiel voor haar aan te maken op een datingwebsite, maar een misverstand zorgt ervoor dat Amy zich mogelijk nog veel slechter zal voelen. Kan David deze situatie nog redden?

Donderdag 31 januari 2019 - aflevering 7737
Amy is helemaal klaar voor haar afspraakje met Danny, maar dan brengt David haar op de hoogte van het misverstand met Elly's foto. Hij overhaalt haar om alsnog op date te gaan, maar de avond neemt een wel heel onverwachte wending. Tyler denkt nog steeds dat hij verantwoordelijk is voor de dood van Hamish, wat Mishti ertoe aanzet om Gary en Sheila onder druk te zetten. Aaron voelt zich schuldig over het contact met zijn ex-vriend Rory. Vertelt hij David de waarheid?

Vrijdag 1 februari 2019 - aflevering 7738
Gary probeert Terese te overtuigen van zijn goede bedoelingen, maar het is Piper die tot haar doordringt. Kan ze hem vergeven en hun relatie eindelijk nieuw leven inblazen? Mishti krijgt een verrassende jobaanbieding, maar haar omgeving is niet zo enthousiast. Mark gaat tot het uiterste om Tyler te beschermen. Wanneer Paul slecht nieuws krijgt over Terese, neemt hij een impulsieve beslissing over zijn relatie met Courtney.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers