'Buren': week 46 (2019) - PREVIEW

zondag 10 november 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


 

Maandag 11 november 2019 - aflevering 7883
Elly wordt geconfronteerd met bezwarende bewakingsbeelden waarop ze schijnbaar zelf te zien is en al snel wordt duidelijk dat haar halfzus wellicht iets te maken heeft met het ongeval. Maar Bea is nergens meer te bespeuren. Samen met Susan gaat ze naar haar op zoek, maar Finn ligt op de loer... Amy probeert Gary tevergeefs te overtuigen van Elly's onschuld en gooit het dan maar over een andere boeg. Ondertussen vindt Gary steun in een wel heel onverwachte hoek.

Dinsdag 12 november 2019 - aflevering 7884
Susan, Bea en Elly zitten samen opgesloten. Al snel vallen de puzzelstukjes in elkaar en komt Bea te weten dat Finn haar al die tijd heeft gebruikt om wraak te nemen op Elly. Voor Bea is dit echter het zoveelste bewijs dat alles in haar leven wordt geruïneerd door Elly. Karl en Mark geloven wel in haar onschuld, maar slagen er maar niet in om die te bewijzen. Ondertussen wijken Gary en Sheila niet van Xanthes zijde, hopende dat ze snel ontwaakt uit haar coma. Maar zal dat ooit gebeuren?

Woensdag 13 november 2019 - aflevering 7885
Xanthe begint zich flarden van het ongeval te herinneren. Kan zij Elly's onschuld aantonen? Ondertussen voeren Mark en Karl hun eigen onderzoek, dat al snel omslaat in een wanhopige zoektocht naar hun geliefden. Piper twijfelt aan haar gevoelens voor Cassius en besluit alsnog Tylers brief te lezen. Krijgt ze eindelijk de antwoorden waarnaar ze al zo lang op zoek is? En Paul slaagt er dankzij Leo in om punten te scoren bij Terese.

Donderdag 14 november 2019 - aflevering 7886
Het ziet er niet goed uit voor Bea, Elly en Susan. Vinden Mark en Karl hen op tijd? Paul verrast Sonya met nieuwe informatie over Andrea en adviseert haar om zelf op onderzoek te trekken voor ze Toadie op de hoogte brengt. Sindi voelt zich nutteloos en wil de buren van Ramsay Street laten zien dat ze goede bedoelingen heeft. Gary is bereid haar daarbij te helpen, maar dat zou hem weleens zijn eigen job kunnen kosten.

Vrijdag 15 november 2019 - aflevering 7887
Sonya treft een verwarde en gedesoriënteerde Andrea aan, die beweert zich niks te herinneren van wat ze de Rebecchi's heeft aangedaan. Paul raadt haar aan om Toadie in het ongewisse te laten. Maar is dat wel een goed idee? Gary en Clive merken tot hun ontsteltenis dat Sheila Xanthe aan het voorbereiden is op een examen, terwijl ze nog volop aan het herstellen is van het ongeval. Amy ontdekt dat Gary Sindi onder zijn vleugels heeft genomen en is daar allesbehalve blij mee.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers