'Buren': week 38 - PREVIEW

zondag 16 september 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De oersoap is nog altijd springlevend. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 

 

Deze week in 'Buren':

Maandag 17 september - aflevering 7647
De waarheid over de gezondheidstoestand van Terese komt aan het licht, tot grote ontsteltenis van haar familie. Ondertussen heeft Terese een schouder gevonden om op te huilen. Xanthe probeert haar eigen problemen aan de kant zetten om er te kunnen zijn voor Piper, maar bezwijkt ze onder de druk? Toadie denkt de oplossing te hebben gevonden om orde te scheppen in zijn thuissituatie.

Dinsdag 18 september - aflevering 7648
Xanthe worstelt met haar gevoelens voor Finn. De pijn en vernedering zetten haar aan tot het nemen van een drastische beslissing. Susan gooit zich volledig op haar job en negeert haar gezondheidsproblemen. Zal ze een prijs betalen voor haar toewijding? Willow keert terug naar Erinsborough. En dat heeft mogelijk gevolgen voor de reeds kwetsbare van relatie van Toadie en Sonya.

Woensdag 19 september - aflevering 7649
Karl maakt zich ernstige zorgen over de gezondheid van Susan en probeert haar te overtuigen om het wat rustiger aan te doen. Wanneer Jack er even alleen voor staat met Gabe, slaat de paniek toe. Gelukkig is Steph er om hem uit de nood te helpen. Kirsha heeft zichzelf in een netelige situatie gewerkt en haar ouders zijn het niet eens over de oplossing. Welke kant zal Kirsha kiezen?

Donderdag 20 september - aflevering 7650
Yashvi's afspraakje met Evan loopt niet helemaal zoals verwacht en ze werkt zichzelf nog maar eens in de nesten. Kan ze de schade beperken, of is haar ontluikende romance voorbij? En ook haar zus Kirsha zorgt voor paniek ten huize Sharma-Rebecchi, wanneer ze niet komt opdagen voor een logeerpartijtje. Het bizarre gedrag van David doet Aaron het ergste vermoeden. Maar is dat wel terecht?

Vrijdag 21 september - aflevering 7651
Dipi weet niet meer wat ze met haar dochters moet aanvangen en reageert zich af op Mishti. Vind ze een manier om met haar onzekerheden en frustraties om te gaan? Het valt Terese moeilijk om tijdens haar behandeling afstand te nemen van het werk, iets wat enkel Paul lijkt te begrijpen. Brengt dit hen weer dichter bij elkaar? Piper trekt de stekker uit haar online profielen. Maar zijn haar problemen daarmee van de baan?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers