'Buren': week 30 (2019) - PREVIEW

zondag 21 juli 2019

Deze week wordt het slotakkoord van de Ronde van Frankrijk ingezet. Zondag draaien de renners hun laatste rondjes in Parijs. Deze week dus nog veel aandacht voor het wielercircus op En. Hierdoor slechts n aflevering van 'Buren'.

 


 


Maandag 22 juli 2019 - aflevering 7840
Xanthe en Yashvi vragen zich af waar Susan en Kirsha blijven en slaan alarm. Maar de avond begint te vallen en het wordt al snel donker... Tegen beter weten in trekt ook Karl de rimboe in, op zoek naar zijn vrouw. Maar zijn gezondheid speelt hem parten en er is niemand in de buurt om hem te helpen. Elly worstelt met de plannen van Liam en overweegt ze voor te stellen aan Amy, maar wanneer ze ziet hoe gehecht haar vriendin is aan Jimmy, krijgt ze het niet over haar hart.

'Buren', maandag 22 juli om 16.45 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers