'Buren': week 3 (2019) - PREVIEW

zondag 13 januari 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 


Deze week in 'Buren':

Maandag 14 januari 2019 - geen uitzending
Sporza: veldrijden

Dinsdag 15 januari 2019 - aflevering 7725
Leo en Mishti worden door Paul gedwongen om een etentje te organiseren voor hun familie, wat tot enkele ongemakkelijke situaties leidt. Gary weet niet wat hij moet aanvangen met zijn gevoelens voor Terese, maar wanneer hij in het ziekenhuis belandt, ziet hij alles plots heel helder. Jack is zwaar aangeslagen door de beschuldigingen tegen hem en vreest voor zijn job. En een diep gekwetste Piper ziet eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel.

Woensdag 16 januari 2019 - aflevering 7726
De tijd begint te dringen voor Mark, want Tyler kan nu elk moment vertrekken met Hamish. Maar met de hulp van Fay en Toadie komt zijn onderzoek in een stroomversnelling terecht. Een stapelverliefde Sheila doet er intussen alles aan om Hamish te versieren, terwijl Amy hem probeert te ontmaskeren. Gary en Paul proberen allebei het hart van Terese te veroveren. En Yashvi gaat wel heel ver om Ben en Xanthe weer bij elkaar te brengen.

Donderdag 17 januari 2019 - aflevering 7727
De laatste puzzelstukjes over de snode plannen van Hamish en Louise vallen in elkaar. Ook Tyler ziet eindelijk het licht en gaat de confrontatie aan met Hamish. Paul is nog steeds niet in staat om Terese zijn ware gevoelens te tonen. Yashvi heeft romantische plannen voor Xanthe en Ben, maar die lopen uiteraard weer uit de hand. Xanthe moedigt Piper aan om Tyler nog een kans te geven. Maar loopt dat wel goed af? En dan wordt er een lichaam gevonden in het bubbelbad van de Cannings...

Vrijdag 18 januari 2019 - aflevering 7728
Het nieuws van de dood van Hamish verspreidt zich als een lopend vuurtje door Erinsborough, zeker wanneer het een verdacht overlijden blijkt te zijn. Heel wat buren hadden namelijk een eitje met hem te pellen. Heeft een van hen hem vermoord? Yashvi's laatste stunt blijkt ernstige medische gevolgen te hebben voor Kirscha. Aaron botst op wat taalproblemen in Parijs, maar wordt uit de nood geholpen door niemand minder dan zijn ex-vriend Rory.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturi leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op En.

Dossiers