'Buren': week 27 (2019) - PREVIEW

zondag 30 juni 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 1 juli 2019 - aflevering 7833
Amy heeft het moeilijk om te aanvaarden dat haar beste vriendin en haar ex gevoelens hebben voor elkaar. Kan ze zich erover zetten en Elly het liefdesgeluk gunnen waar ze al zo lang naar op zoek is? Er staat Jane een aangename verrassing te wachten. Maar voor Paul is dat minder goed nieuws. Verklaart hij haar alsnog de liefde? En Toadie komt wegens onverwachte financiële problemen in wel heel nauwe schoentjes terecht. Kan hij zijn praktijk nog redden?

Dinsdag 2 juli 2019 - aflevering 7834
Terese is niet te spreken over de beslissing die Chloe heeft genomen en pakt haar dan ook hard aan. Kan Chloe deze scheve situatie nog rechttrekken? Een geïmproviseerde schattenjacht zet Piper aan het denken. Is dit eindelijk een kleine stap voorwaarts in haar verwerkingsproces? Toadie probeert een rijke cliënte aan te trekken in de hoop zijn praktijk weer op de rails krijgen, maar de dame in kwestie lijkt helaas meer onder de indruk te zijn van Karl.

Woensdag 3 juli 2019 - aflevering 7835
Clive en Karl gaan met elkaar in de clinch, een situatie waar Toadie van zou kunnen profiteren. Maar dan moet hij wel bereid zijn om Karl een hak te zetten... De schattenjacht lijkt niet veel te gaan opleveren, tot Sheila iets vindt dat voor Steph van onschatbare waarde is. Leo is zo onder de indruk van Chloe dat hij het niet over zijn hart krijgt om haar te ontslaan. Hij probeert haar zelfs te versieren. Maar is hij daar zo snel na zijn breuk met Mishti wel klaar voor?

Donderdag 4 juli 2019 - aflevering 7836
Chloe en Leo voelen zich duidelijk tot elkaar aangetrokken, maar uit respect voor Mishti besluiten ze afstand te houden. Maar kunnen ze zich bedwingen? Amy krijgt het steeds moeilijker met de ontluikende relatie van Elly en Liam en lucht haar hart bij Mark, die op zijn beurt de confrontatie aangaat met Elly. Maar doet hij dat voor Amy, of uit jaloezie? Dipi blijft halsstarrig weigeren zich te excuseren bij Jake, met alle gevolgen van dien. Kan Shane haar op andere gedachten brengen?

Vrijdag 5 juli 2019 - aflevering 7837
Marks woorden zijn hard aangekomen bij Elly en ze besluit haar relatie met Liam te beëindigen, net wanneer Amy zich heeft bedacht over de schoolreis. Hoe zullen ze deze ongemakkelijke situatie oplossen? Mishti wordt door Piper overtuigd om Leo nog een kans te geven, maar ze kiest een heel slecht moment om hem dat te gaan vertellen... En zal Dipi's koppigheid blijvende gevolgen hebben voor Harold's?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers