'Buren': week 25 (2019) - PREVIEW

zondag 16 juni 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 17 juni 2019 - aflevering 7824
Karl gaat helemaal op in zijn nieuwe project en samen met enkele buren zet hij een rommelmarkt op poten. Susan vraagt zich af of hij niet te veel hooi op zijn vork neemt. Maar maakt ze zich zorgen over zijn gezondheid, of toch vooral over hun wankele relatie? Aaron doet een poging om Piper over Tyler heen te helpen, maar het ziet ernaar uit dat hij de situatie alleen maar erger zal maken... Leo heeft genoeg van het verdachte gedrag van Monique en besluit een privédetective in te huren.

Dinsdag 18 juni 2019 - aflevering 7825
Ook na haar instorting houdt Piper vol dat ze geen psychologische hulp nodig heeft. Kan ervaringsdeskundige Steph haar van het tegendeel overtuigen? Gary wil Paul absoluut uit de buurt van Terese houden, maar is Terese wel bereid om Paul uit haar leven te schrappen? Haar verbazing is dan ook groot wanneer Paul zelf met een oplossing komt opdraven. De ambitieuze plannen van Karl maken weinig indruk op Clive. Is dit het einde van zijn project? En Aaron en David zoeken voorzichtig toenadering tot elkaar. Bloeit hier eindelijk weer iets moois?

Woensdag 19 juni 2019 - aflevering 7826
Hoewel Terese er alles aan doet om Gary ervan te overtuigen dat ze voor hem heeft gekozen, blijft Gary twijfelen aan haar oprechtheid. Wanneer hij haar in een schijnbaar compromitterende situatie aantreft, slaan bij hem de stoppen door en neemt hij een hartverscheurende beslissing. Wanneer David niet opdaagt op zijn verjaardagsfeest, slaan ook bij Aaron de twijfels weer toe. Maar is dat wel terecht? En Elly slaat weer aan het daten. Maar wat vindt Mark daarvan?

Donderdag 20 juni 2019 - aflevering 7827
Terese en Gary brengen hun familieleden op de hoogte van hun breuk en dat is vooral voor Sheila een enorme shock. Ze vermoedt dan ook onmiddellijk dat Paul er voor iets tussen zit en zint op wraak. Jane zet haar mysterieuze zoektocht onverminderd voort en dat begint stilaan vragen op te roepen bij Toadie en Sonya. Chloe slaagt erin een belangrijke deal te sluiten voor Lassiters en dat maakt indruk op Paul. Tot duidelijk wordt met wie ze die deal heeft gesloten...

Vrijdag 21 juni 2019 - aflevering 7828 (om 17.40 uur)
Liam zoekt toenadering tot Jimmy, maar die wil niks met hem te maken hebben. En het is nog maar de vraag hoe Amy zal reageren op zijn terugkomst. Maar ook Elly staat er een grote verrassing te wachten... Jane kan de Rebecchi's overhalen om ook deel te nemen aan de fotoshoots, maar tot Dipi's grote ontsteltenis gooit Yashvi roet in het eten. Komt het ooit nog goed tussen moeder en dochter? En de bizarre zoekactie van Jane loopt uit de hand, met mogelijk fatale gevolgen.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Een voormalig rugbycoach schrijft een zelfhulpboek, dat op internet steeds meer bekendheid vergaart. De auteur weigert echter om uit zijn schuilplaats te komen en zich bekend te maken. Het inspireert een groep mensen waaronder een journalist, een voormalige gedetineerde, een acteur en een undercoveragent om na te denken over hun keuzes en beslissingen.

'Reach Me', film uit 2014 met oa. Sylvester Stallone, om 22.20 uur op CAZ.

Dossiers