'Buren': week 19 (2019) - PREVIEW

zondag 5 mei 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 6 mei 2019 - aflevering 7797
Izzy's bekentenis zorgt voor een diepe kloof tussen Karl en Susan, en die lijkt moeilijk te overbruggen. Elly moedigt Karl aan om niet op te geven, maar doet dan een ontdekking die mogelijk het breekpunt betekent voor het huwelijk van de Kennedy's. Rafael vertrouwt David zijn geheim toe, wat ertoe leidt dat ze hun eerste nacht samen doorbrengen. Maar ondertussen zet hij ook zijn vendetta tegen Paul verder, met zware gevolgen voor een van de buren...

Dinsdag 8 mei 2019 - aflevering 7798
Elly en Aaron gaan op zoek naar de eigenares van de positieve zwangerschapstest, maar tasten in het duister. Ondertussen verschillen Karl en Susan opnieuw van mening over hoe ze de situatie met Izzy moeten aanpakken. Ben heeft spijt van zijn beslissing om in Erinsborough te blijven en brengt Xanthe op de hoogte van zijn twijfels. Maar ze reageert niet zoals hij had gehoopt. En Mishti heeft belangrijk nieuws voor Leo, maar die zit vast onder een betonplaat... Komt er op tijd hulp?

Woensdag 9 mei 2019 - aflevering 7799
Karl is het niet eens met de manier waarop Izzy omgaat met een dronken Holly en spelt haar de les. Voor Susan is dit eindelijk een signaal dat haar echtgenoot aan haar kant staat. Is er dan toch nog hoop voor de Kennedy's? Ben en Xanthe proberen tot een compromis te komen over wat zijn vertrek betekent voor hun relatie. Mishti en Leo worstelen met de zwangerschap en besluiten het nieuws nog even voor zich te houden, maar dat is buiten Kirsha gerekend.

Donderdag 10 mei 2019 - aflevering 7800
Dipi en Paul proberen Mishti en Leo ervan te overtuigen dat ze fantastische ouders zouden zijn, maar zelf willen ze die beslissing liever nog even uitstellen. Toadie moedigt een onzekere Jimmy aan om zijn stoute schoenen aan te trekken en Kirsha te vertellen over zijn gevoelens voor haar. Zijn die wederzijds of niet? Tot haar grote ontsteltenis wordt Piper opgeroepen om te getuigen op het proces van Louise. Is ze daar mentaal wel sterk genoeg voor?

Vrijdag 11 mei 2019 - aflevering 7801
De dochter van Clint huurt Toadie in als advocaat. Dat is een doorn in het oog van Lizzy, die ineens in nauwe schoentjes terechtkomt. Maar ze is ervan overtuigd dat ze zwanger is en dat Karl voor haar en Holly zal zorgen. Yashvi's eerste stagedag loopt niet meteen op rolletjes. Kan Toadie haar motiveren om vol te houden? Terese zet haar familie op de eerste plaats, maar dat heeft mogelijk gevolgen voor haar carrière. En Ben neemt afscheid van Ramsay Street, een zware dobber voor Xanthe.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers