'Buren': week 12 (2019) - PREVIEW

zondag 17 maart 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 Deze week in 'Buren':

Maandag 18 maart 2019 - aflevering 7767
Piper vreest dat haar video de doodsteek wordt voor Tylers rechtszaak en Terese probeert de meubelen te redden door een deal te sluiten met Tim Collins. Maar zal dit volstaan om Tyler uit de gevangenis te houden? Aaron wil er alles aan doen om zijn relatie met David te redden, maar Rory blijft roet in het eten strooien. Sonya krijgt slecht nieuws uit de Verenigde Staten, en dat op Nells eerste schooldag.

Dinsdag 19 maart 2019 - aflevering 7768
Aaron staat op het punt Rory te vertellen dat hij hem niet meer wil zien, wanneer Rory een nieuwe truc bovenhaalt om Aaron in zijn buurt te houden. Shanes eerste avondles maakt Sheila weemoedig: wat zou ook zij graag haar studies alsnog afmaken. Dipi besluit haar een duwtje in de rug te geven... Paul heeft grootse plannen voor Amy: ze zal zijn nieuwste vastgoedproject leiden. Maar heeft Amy daar wel zin in?

Woensdag 20 maart 2019 - aflevering 7769 (!! om 17.40 uur !!)
Ondanks een voorzichtige waarschuwing van David, laat Aaron zich helemaal inpakken door Rory. Amy kan niet verkroppen dat Paul haar voor een voldongen feit heeft gesteld en besluit hem een koekje van eigen deeg te geven. Tyler wordt benaderd door een louche figuur en krijgt meteen een voorsmaakje van het harde leven in de gevangenis. Paige maakt zich ernstige zorgen over Paul en zoekt steun bij Jack. Maar is zijn bezorgdheid wel oprecht?

Donderdag 21 maart 2019 - aflevering 7770
Tyler en Piper proberen uit te zoeken of het verhaal van Adrian klopt en ze zich zorgen moeten maken over zijn dreigementen of niet. Maar dan komt Toadie met verrassend nieuws. Jack en Paige gaan samen op zoek naar Mark, maar vinden vooral elkaar terug. Kirsha gaat voor het eerst terug naar school sinds haar ongeluk, maar de dag neemt al snel een dramatische wending, en niet alleen voor Kirsha.

Vrijdag 22 maart 2019 - geen uitzending
Geen uitzending

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen te Gaan' (foto: Eén - © VRT 2019)

Gert Verhaert heeft een OCMW-begrafenis van een verongelukte motorrijder. Er komt echter veel meer volk dan verwacht. Marieke Depoorter gaat samen met vader Joris de muziekinstallatie testen in de kerk van Houtave. Tijdens de uitvaart loopt toch niet alles zoals gepland. En Greet Chielens overweegt de aankoop van een eigen bos om daar ceremonies te organiseren.

'Komen Te Gaan', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers