'Buren': week 1 (2019) - PREVIEW

zondag 30 december 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 

 

Deze week in 'Buren':

Maandag 31 december 2018 - aflevering 7715
Een bewusteloze Louise wordt opgenomen in het ziekenhuis, maar niemand weet wie ze is. Kan Mark haar identiteit achterhalen? Ondertussen laat Sheila zich gewillig inpakken door Hamish. Shane wil punten scoren voor het duurzaamheidsproject met een Indisch lichtjesfeest, maar daar heeft Dipi haar bedenkingen bij. En die blijken terecht te zijn. Tyler heeft slecht nieuws voor Piper, en dat heeft mogelijk gevolgen voor haar eindexamens.

Dinsdag 1 januari 2019 - aflevering 7716
De buren werken samen om alsnog een succes te maken van het lichtjesfeest, en dat onder leiding van een pas uit het ziekenhuis ontslagen Sonya. Ben en Yashvi komen in een wel heel ongemakkelijke situatie terecht. Courtney neemt te veel hooi op haar vork en moet rekenen op de steun van niemand minder dan Terese. Ondertussen heeft Leo zo zijn bedenkingen bij de oprechtheid van Courtney. En Sonya heeft nieuws voor Toadie dat hem naar de zevende hemel katapulteert.

Woensdag 2 januari 2019 - aflevering 7717
Pipers verjaardag begint feestelijk, maar de onverwachte terugkeer van T-Bone is een domper op de feestvreugde. Leo stelt zich steeds meer vragen bij de relatie van Paul en Courtney en confronteert zijn vader met de twijfels die hij heeft over zijn verloofde. Maar Paul heeft er geen oren naar. Tyler brengt Hamish op de hoogte van zijn beslissing om niet met hem naar Queensland te gaan omdat hij Piper wil steunen tijdens haar examens. Maar daar legt Hamish zich niet zomaar bij neer.

Donderdag 3 januari 2019 - aflevering 7718
Hamish doet er alles aan om de relatie van Piper en Tyler te ondermijnen en schakelt de hulp van T-Bone in om voor wrijvingen te zorgen tussen de twee. Sonya stelt Toadie voor om herinneringen op te halen aan hun verleden samen door enkele belangrijke momenten opnieuw te beleven. Maar dat brengt Toadie in een wel heel netelige situatie. En Gary krijgt de kans om een avondje zijn gedachten te verzetten met een collega van Elly. Gaat hij ervoor of niet?

Vrijdag 4 januari 2019 - aflevering 7719
Terese betrapt Gary wanneer hij onopgemerkt het hotel probeert te verlaten en gaat er meteen van uit dat hij de nacht heeft doorgebracht met een andere vrouw. Ook Sheila komt tot dezelfde conclusie en drukt Terese met de neus op de feiten. En dat doet meer pijn dan Terese had verwacht. Steph heeft geen vertrouwen meer in Amy's pogingen om het wellnesscentrum te redden. En de winnaar van de leefbaarheidswedstrijd wordt aangekondigd. Valt Erinsborough in de prijzen?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.40 uur op Eén.

Neighbours

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers