'Buren' - INHOUDEN week 3

zondag 14 januari 2018

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

 

 

Deze week in 'Buren':

Maandag 15 januari - geen uitzending
Veldrijden: Samenvatting van de veldrit in Otegem

Dinsdag 16 januari - aflevering 7526
Het verrassingsbezoek van de mysterieuze buur uit het verleden maakt alles nog moeilijker voor Toadie, die krampachtig probeert een evenwicht te vinden tussen zijn relatie met Sonya en die met Dee. Steph denkt dat ze gevoelens heeft voor Victoria, maar weet niet hoe ze dat aan Mark moet vertellen. Brad en Terese weigeren Piper geld te lenen in de hoop dat ze dan naar huis zal komen, maar Piper heeft nog één troef in handen.

Woensdag 17 januari - aflevering 7527
Piper wil op eigen benen staan en kondigt aan dat ze wettelijk onafhankelijk wil worden van haar ouders. In een wanhoopspoging schakelen zij Ned in om Piper op andere gedachten te brengen, maar dat heeft mogelijk een averechts effect. Toadie heeft slecht nieuws voor Dee en besluit haar meteen ook te helpen. Hoe zal Sonya reageren? Leo neemt wraak op Paul, maar helaas wordt ook Amy daar het slachtoffer van.

Donderdag 18 januari - aflevering 7528
Leo's wraakactie heeft zware gevolgen voor Paul, en dat plaatst Amy tussen twee vuren: brengt ze Paul op de hoogte, of halen haar gevoelens voor Leo de bovenhand? De geheime verhouding van Ben en Xanthe dreigt aan het licht te komen. Ondertussen lopen de spanningen tussen de Kennedy's en de Cannings hoog op en er vallen zelfs gewonden. Gary vermoedt dat zijn gezin in gevaar is en trekt ten aanval met een tuinkabouter.

Vrijdag 19 januari - aflevering 7529
Mark wil stoom afblazen en besluit dat te doen in de bar waar Tyler op proef is. De situatie loopt uit de hand en Tyler moet een drastische beslissing nemen. Jack zoekt toenadering tot Paige en ze verrast hem met een bijzonder voorstel. Dat leidt tot een magisch moment tussen vader en kind. Karl dreigt Gary te vervolgen voor de aanval. En Sheila heeft zo haar eigen manier om Gary's andere problemen op te lossen.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers