'Buren' - INHOUDEN week 30

zondag 22 juli 2018

De Ronde van Frankrijk is op kruissnelheid op En. Ook 'Buren' supportert mee. Dat houdt in dat ze voorlopig enkel op rustdagen laten meekijken in de bezorgdheden van hun dagelijkse leven. Maandag rusten de Tour-renners, dus houden de Australische vrienden je op de hoogte van hoe het met hen gaat.

 

 

Maandag 23 juli - aflevering 7624
Elly maakt zich steeds meer zorgen over de invloed die Finn heeft op Xanthe. Zelfs wanneer hij door de mand dreigt te vallen, blijft Xanthe zwijgen. Is ze nog voor rede vatbaar of heeft Finn gewonnen? Jack bereidt zich voor op de belangrijkste beslissing van zijn leven. Maar is hij er wel klaar voor? Mishti schakelt Aaron in om de uitvinding van Shane te promoten. Maar nemen ze in al hun enthousiasme niet te veel hooi op hun vork?

'Buren', maandag 16 juli om 17.40 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva España - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In Asturi leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op En.

Dossiers