'Boxing Stars': Andy Peelman vs. Oscar Willems & Astrid Coppens vs. Stéphanie De Roover

woensdag 18 april 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In de vierde aflevering van 'Boxing Stars' geven Andy Peelman, Oscar Willems, Astrid Coppens en Stéphanie De Roover het beste van zichzelf in de boksring.

Welke bekende gezichten plaatsen zich als laatste voor de finale van de lichtgewichten? De winnaar bij de mannen komt uit tegen Sieg De Doncker en de winnares bij de vrouwen komt oog in oog te staan met Laura Tesoro.

Andy Peelman vs. Oscar Willems
Andy Peelman: 'Ik wil tot het uiterste gaan, tot ik erbij neerval. Hopelijk niet letterlijk dan.'

Naast zijn job als politieagent in het echte leven en in de VTM-reeks 'De Buurtpolitie', kruipt de 34-jarige Andy Peelman nu de boksring in. Andy is competitief en sportief, maar bokservaring heeft hij niet en zijn vrouw Tine is er daarom ook niet helemaal gerust in: 'Ik vind het niet tof dat hij gaat boksen. Ik ben bang dat hij thuis komt met een bloedneus, een blauw oog en een tand minder.'

Oscar Willems: 'Ik vind dat bijzonder fascinerend: op uw bakkes krijgen. Als ik een doel heb dan ga ik er volledig voor en interesseert het mij niet hoeveel pijn het doet of hoeveel adem ik tekort kom.'

Zijn tegenstander is de 28-jarige Spitsbroers-acteur Oscar Willems. Op het voetbalveld heeft hij zich al bewezen en nu krijgt hij als bokser de uitgelezen kans om een politieagent te slaan zonder in de cel te belanden. Aan motivatie is er in elk geval geen gebrek bij Oscar. Oscars vriendin Ester heeft een goed gevoel bij de kamp: 'Ik denk dat boksen dichter aanleunt bij wat Oscar graag zou doen. Ik schat zijn kansen hoog in.'

Astrid Coppens vs. Stéphanie De Roover
Astrid Coppens: 'Mijn sterkte punt is dat ik groot ben en lange armen heb. Ik heb dat altijd wat abnormaal gevonden, maar nu komt dat wel goed uit.'

Astrid Coppens is de bekendste Hollywoodvrouw van Vlaanderen. Crossfit en yoga deed ze al regelmatig, maar boksen is nieuw voor haar. Voor Bram, Astrids vriend, is het alleszins erg spannend: 'Ik ben heel benieuwd hoe ze in de ring gaat zijn. Ze is veel te lief en er zit geen greintje agressie in.' Wordt Astrid de ster van de avond?

Stéphanie De Roover: 'Ik wil echt in de ring staan zonder schrik om slaag te krijgen en uitstralen dat ik kan winnen.'

Astrid krijgt de vuisten van de 40-jarige Stéphanie De Roover tegenover haar. Stéphanie is de vrouw van televisiekok Jeroen Meus. In aanloop naar de kamp stond de loopband meermaals op haar ontbijtmenu. Karakter en doorzettingsvermogen heeft ze dus genoeg, al is ze misschien wel een beetje te lief voor de bokssport. Dat weet ook haar man: 'Ik heb eigenlijk ongelooflijk veel zenuwen in haar plaats. Ze heeft moeite om iemand een boks te geven, maar het is een doorzettertje. Ze gaat dat goed doen.' Kent Stéphanie het geheime recept voor de overwinning?

Volgende week donderdag 26 april boksen de lichtgewichten hun finalekamp. Laura Tesoro komt uit tegen de winnaar van de bokswedstrijd tussen Stéphanie en Astrid. Sieg De Doncker neemt het op tegen de winnaar van de kamp tussen Andy en Oscar.

'Boxing Stars', donderdag 19 april om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'MORTEN' (foto: AVROTROS - © Jaap Vrenegoor 2019)

Marijn Flanders krijgt een opdracht van Evelien Bax om op zoek te gaan naar de schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: Eva Laurillard, en komt tot een schokkende ontdekking over haar eigen verleden. De chanteur van Morten Mathijsen blijkt over een nog heel ander wapen te bezitten, waardoor niet alleen de relatie met Evelien Bax op het spel komt te staan maar ook die met zijn vrouw Esther.

'MORTEN'; om 21.15 op NPO 3.

Dossiers