'Blind Getrouwd': een zure pil of niet?

zondag 11 februari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Toon & Frie en Esther & Tim. Enkele dagen terug ontdekten gemiddeld 1.214.209 kijkers - goed voor een marktaandeel van 45,9% (VVA 18-54, live + 3) - of ze juist hadden geraden wie de laatste twee matches zouden zijn in 'Blind Getrouwd'.

In de derde aflevering op maandag 12 februari zeggen de twee koppels effectief 'ja' tegen mekaar, maar op welke manier?

Toon, die tot net voor het huwelijk geen zenuwen had, maakte meteen een opvallende entree in de trouwzaal toen hij zich tot Fries vader richtte: 'U bent nog altijd akkoord dat ik trouw met uw vrouw, eum, dochter?' Het ijs was meteen gebroken. 'Ik denk dat het voor iedereen die aanwezig was en nog twijfelde of ik gestresseerd was, meteen duidelijk was dàt ik gestresseerd was', lachte Toon achteraf.

De andere drie koppels ontwaken na hun eerste nacht samen en vertrekken meteen op huwelijksreis. Blijft het tussen Mike en Marjolein even goed klikken na een geweldige eerste dag samen?

Wendy hoopt dan weer bevestiging te krijgen van Damiano of het 'oké was' dat zij degene was die het stadhuis binnen wandelde. 'Ik ga dat in Gran Canaria rustig op een terrasje vragen. Ik hoop dat hij me ergens die zekerheid geeft, want ik voelde dat hij een beetje terughoudend was en daardoor ben ik wat onzeker'. 

Lieve en Aljosja klikten goed, maar beseffen dat ze eraan zullen moeten werken. 'Op dit moment voelt het een beetje als een opdracht. Wat gek is, want Lieve is een vlotte en ik ook. Het gaat wel goed tussen ons maar tot nu op een redelijk vlakke manier.'

'Blind Getrouwd', maandag 12 februari om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers