'Big Brother': exit Kevin of Astrid?

zaterdag 17 maart 2007

Na de Live-uitzending van donderdag - waarin de eerste nominaties, de eerste Big Boss- verkiezing en de intrede van twee nieuwe bewoners zaten - was het tijd voor het feestje in het huis, ter ere van de jarige Evelien. DJ van dienst was Pat Krimson. De bewoners reageerden euforisch en gingen meteen aan het feesten.

D


e 2 nieuwe bewoners, Roberto en Naiomi, maakten kennis met de andere bewoners en mochten onmiddellijk het beste van zichzelf geven tijdens het verjaardagsfeestje van Evelien. Roberto vloog er meteen in, maar Naiomi hield zich op de achtergrond. 

Mario en Dimitri leken eindelijk los te komen, wat drank en enkele Pat-Krimsonplaatjes deden blijkbaar wonderen. Mario heeft duidelijk een boontje voor Astrid en dat blijkt wederzijds... 

Kevin is aangeslagen door zijn nominatie en heeft er even geen zin meer in. Astrid had haar nominatie wel verwacht, maar is toch van plan een charme-offensief in te zetten de komende week. 

Dit weekend ziet u in Big Brother hoe Big Boss Evelien en haar zus Hanne voor het eerst gaan winkelen in de Big Shop, zowel voor zichzelf als voor de rest van de groep. 

Bovendien gaat de containeropdracht van start : in de tuin staan 2 containers waarin 2 teams van telkens 4 personen de komende week het beste van zichzelf zullen geven. Big Brother zorgt echter voor een verrassing : Team 1 zwoegt en zweet in de eerste container op een fitnesstoestel (roeimachine) en denkt dat ook Team 2 hetzelfde doet in de andere container. Niet is minder waar : door de inspanningen van het Team 1 wordt een jacuzzi aangedreven in de container van Team 2 waarin de andere bewoners zich heerlijk kunnen ontspannen. Team 1 mag dit echter niet te weten komen... 

'Big Brother', zaterdag 17 maart 2007 om 20.25 uur, zondag 18 maart 2007 om 20.10 uur en maandag 19 maart 2007 om 20.35 uur, telkens op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers