Belle Perez neemt voor n dag anne over

donderdag 28 februari 2013

Anne, de digitale muziekzender bij Belgacom TV pakt uit met een heuse stunt. Belle Perez vertoefde de afgelopen weken frequent in de televisiestudio's in Aartselaar voor de opnames van haar nieuwe videoclip.

Voor de gelegenheid zal anne op 1 maart ook één dag van naam veranderen. anne wordt vanaf dan één dag 'Belle, muziek van bij ons'.


Anne en Belle sloegen de handen in elkaar en er werd een videoclip op internationaal niveau gedraaid. In lijn met de clip dook Belle ook de opnamestudio in en zong ze ook haar single opnieuw in met een nieuwe anne tekst. Die versie kleurt de komende maand het anne scherm als imagocampagne.

De clip, imagospot en ‘making of' van 'Adios Bye Bye' zie je de vanaf vrijdag 1 maart, 18.00 uur exclusief bij anne en via anne.be. Vanaf 8 maart zie je de anne clip bij alle Vlaamse zenders.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van Australi. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers