Belle Perez neemt voor één dag anne over

donderdag 28 februari 2013

Anne, de digitale muziekzender bij Belgacom TV pakt uit met een heuse stunt. Belle Perez vertoefde de afgelopen weken frequent in de televisiestudio's in Aartselaar voor de opnames van haar nieuwe videoclip.

Voor de gelegenheid zal anne op 1 maart ook één dag van naam veranderen. anne wordt vanaf dan één dag 'Belle, muziek van bij ons'.


Anne en Belle sloegen de handen in elkaar en er werd een videoclip op internationaal niveau gedraaid. In lijn met de clip dook Belle ook de opnamestudio in en zong ze ook haar single opnieuw in met een nieuwe anne tekst. Die versie kleurt de komende maand het anne scherm als imagocampagne.

De clip, imagospot en ‘making of' van 'Adios Bye Bye' zie je de vanaf vrijdag 1 maart, 18.00 uur exclusief bij anne en via anne.be. Vanaf 8 maart zie je de anne clip bij alle Vlaamse zenders.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De alleenstaande koning Charles van het koninkrijkje Baltamia heeft geen date voor het jaarlijkse kerstbal. Hij besluit contact op te nemen met Allison, zijn Amerikaanse jeugdliefde. Hij ontdekt dat Allison nooit is getrouwd en dat ze een 17-jarige dochter heeft. Charles vermoedt dat hij wel eens de vader zou kunnen zijn van het meisje.

'A Royal Christmas Ball', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers