'Ballers' seizoen 5, binnenkort bij Play & Play More - VIDEO

dinsdag 6 augustus 2019
Foto: © oona/HBO/Telenet 2019

Op 25 augustus gaat seizoen 5 van HBO-comedy 'Ballers' in premire. In 'Ballers' staat Spencer Strasmore (Dwayne 'The Rock' Johnson) centraal.

Hij is een gewezen American Footballster die na zijn sportieve carrière besluit om als financieel manager huidige spelers te coachen en beloftevolle toekomstige footballers te begeleiden. Jetset-life, sunshine-Miami, testosteron en de harde businesskant van Amerika’s grootste sport staan centraal in deze gesmaakte knaller van HBO.


'Ballers' valt in één adem te noemen met die andere flitsreeks 'Entourage'. En niet toevallig zit ook hier Mark Wahlberg in het productieteam. Seizoen 5 gaat in première op Play (en dus ook Play More) van Telenet in de nacht van 25 op 26 augustus, live met de VS.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Streetdancer Luke beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdansers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam-wedstrijd.

'Step Up 3D', film uit 2010 met oa. Rick Malambri en Sharni Vinson, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers