Antwerp FC in de UEFA Europa League op Q2

woensdag 7 augustus 2019

Na 22 jaar is er eindelijk nog eens Europees voetbal voor Royal Antwerp Football Club. De rood-witten spelen donderdag 8 augustus in de derde voorronde van de UEFA Europa League tegen de Tsjechische topploeg Viktoria Plzen.

Presentator Maarten Breckx trekt naar het Koning Boudewijnstadion met analist Gilles De Bilde en Antwerp-icoon Francis 'Cisse' Severeyns. Floris Geerts zorgt voor het wedstrijdcommentaar. De wedstrijd Antwerp - Plzen is donderdag vanaf 19.10 uur live te volgen bij Q2, op VTM GO en via HLN.be.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers