Anne organiseert familiedag in Bobbejaanland

dinsdag 10 juli 2012

Anne, de digitale muziekzender die enkel te bekijken is via Belgacom TV, organiseert op 22 juli voor het derde jaar op rij de anne familiedag. De anne familiedag is een feest voor het hele gezin waarbij iedereen voor een prijsje kan genieten van een dagje Bobbejaanland. Daarnaast zijn er die dag meer dan 35 artiesten in het park aanwezig.

Zij nemen plaats aan de signeerstanden, gaan met de fans op de foto in de Photobooths en velen geven ook een mini-concert op het podium in het anne-dorp.

Uniek is dat Bobbejaanland en anne die dag een grote korting aanbieden zodat gezinnen met z’n allen aanwezig kunnen zijn voor een unieke dag vol attracties en muziek van bij ons. Een ticket is die dag maar liefst € 13 goedkoper dan een andere dag in het park. Daarnaast kunnen mensen met een abonnement op Bobbejaanland ook gewoon gratis binnen.

Wij kunnen vol trots alvast deze eerste namen aankondigen die hun komst reeds bevestigden:

Belle Perez, Gene Thomas, 3M8S (Dean, Kevin & Dennis), David Vandyck, Tyana, Get Ready, Lindsay, The Sunsets, Maureen, Jessy, Jeronimo, De Pitaboys, Danny Fabry, Sasha Rosen, Wim Soutaer, Luc Steeno, 2Fabiola, Trisha, Mathieu & Guillaume, Ian Thomas, Teek, Iris (Eurosong 2012), Alice Avery, Alyssa, Eline De Munck, Udo, Marjolein, Steve Tielens, Wim Leys, Bart Van Den Bossche, Noa, Matthias Lens, Marc Matthys (Winnaar anne zoekt talent), Minno, Lisa Del Bo, Carina, Nelson,...

Binnenkort worden nog een pak extra namen bekend gemaakt.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers