Ongewone opdracht in 'Helden van Hier: Op Interventie'

dinsdag 9 oktober 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Geen alledaagse interventie in aflevering 6 van 'Helden van Hier: Op Interventie' op woensdag 10 oktober. De politie rukt deze keer namelijk niet uit voor een diefstal, maar wel voor een originele vorm van sluikstorten.

Een koppel treft bij hun thuiskomst plots een lattenbodem, een matras en enkele meubelstukken aan in hun tuinhuis. Meubelen die niet van hen zijn en die er dus door iemand zijn gedropt. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt inspecteur Alessio. “Ze mogen dat bij mij ook eens doen. Met een pingpongtafel ofzo (lacht).”
De agenten van zone CARMA worden ook ingeschakeld om bijstand te verlenen bij intrafamiliaal geweld. Een vrouw beweert door haar vriend van de trap geduwd te zijn. De man is onder invloed en gedraagt zich weerspannig ten opzichte van de agenten. “Er wordt van ons verwacht dat wij zo weinig mogelijk geweld gebruiken en alles op een fatsoenlijke en correcte manier afhandelen. Maar soms is het niet simpel om iemand onder controle te krijgen. Een mens is op dat moment sterker dan hij normaal is”, klinkt het.
Helden van Hier: Op Interventie Helden van Hier: Op Interventie
Verder in Helden van Hier krijgt de politie ook een oproep binnen van een man die betrokken is bij een ongeval en positief blaast. Hij wordt naar het bureau overgebracht. Een andere man roept hulp in omdat de uitbater van een videotheek hem weigert een film te verhuren. Blijkt dat de man een film die hij in 2006 uitleende nooit heeft teruggebracht en daardoor een openstaande boete heeft van zo’n 2.000 euro… Aan inspecteur Alessio om te bemiddelen.
Niet voor publicatie:

Een koppel treft bij hun thuiskomst plots een lattenbodem, een matras en enkele meubelstukken aan in hun tuinhuis. Meubelen die niet van hen zijn en die er dus door iemand zijn gedropt. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt', zegt inspecteur Alessio. 'Ze mogen dat bij mij ook eens doen. Met een pingpongtafel ofzo (lacht).'

De agenten van zone CARMA worden ook ingeschakeld om bijstand te verlenen bij intrafamiliaal geweld. Een vrouw beweert door haar vriend van de trap geduwd te zijn. De man is onder invloed en gedraagt zich weerspannig ten opzichte van de agenten. 'Er wordt van ons verwacht dat wij zo weinig mogelijk geweld gebruiken en alles op een fatsoenlijke en correcte manier afhandelen. Maar soms is het niet simpel om iemand onder controle te krijgen. Een mens is op dat moment sterker dan hij normaal is', klinkt het.

Verder in 'Helden van Hier' krijgt de politie ook een oproep binnen van een man die betrokken is bij een ongeval en positief blaast. Hij wordt naar het bureau overgebracht. Een andere man roept hulp in omdat de uitbater van een videotheek hem weigert een film te verhuren. Blijkt dat de man een film die hij in 2006 uitleende nooit heeft teruggebracht en daardoor een openstaande boete heeft van zo’n 2.000 euro… Aan inspecteur Alessio om te bemiddelen.

'Helden van Hier: Op Interventie', woensdag 10 oktober om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers