December is comedymaand bij Q2 met Hans Teeuwen, Humo's Comedy Cup en Qmovies

donderdag 6 december 2018

Kijkers maken zich alvast beter klaar voor een maand vol humor want Q2 trekt volop de comedykaart in december. Vanaf vrijdag 7 december is er voor de lachers Hans Teeuwen in Comedy Live en op zondag 23 december staat Humo's Comedy Cup op het programma.

En ook de Qmovies zetten in december volledig in op hilarische komedies. De kijkers kunnen dus de hele maand genieten van een gezonde portie humor.


Hans Teeuwen sluit gedurende drie weken de vrijdag af in 'Comedy Live'
Vanaf vrijdag 7 december kan je na de Qmovie drie weken lang rekenen op de hilarische en messcherpe humor van Hans Teeuwen in 'Comedy Live' bij Q2. Niet voor gevoelige zieltjes: de voorstellingen zijn vaak ruw, confronterend en niets ontziend.

De eerste show van de Nederlandse cabaretier op vrijdag 7 december om 22.30 uur is Industry of Love (2004). Beschaafdheid en menslievendheid zijn onderwerpen die Teeuwen in deze show resoluut links laat liggen. Op vrijdag 14 december volgt Spiksplinter (2011) waarin de Nederlandse cabaretier snoeiharde grappen afwisselt met muzikale intermezzo´s, goocheltrucs en unieke improvisaties.

Voor de laatste 'Comedy Live' van het jaar pakt Q2 uit met de tv-première van Echte Rancune (2016). Echte Rancune staat voor een bont cabaret boordevol karaktermoord op belangrijke mensen, maar ook voor eerlijkheid en realiteit. Teeuwen laat zich opnieuw van zijn scherpste kant zien.

Wie volgt Jens Dendoncker op in Humo's Comedy Cup 2018?
Wie niet bij de finale van de twaalfde editie van Humo’s Comedy Cup in de Antwerpse Arenberg kon zijn, krijgt op zondag 23 december om 23.20 een herkansing vanuit zijn luie zetel dankzij Q2. De wedstrijd staat sinds jaar en dag garant voor een show vol entertainment. Jens Dendoncker, de charmante spilfiguur uit de Emmy Award-winnende reeks 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', mocht in 2016 de overwinning op zijn naam schrijven en doet een gastoptreden in de show. Wie wordt de opvolger van onder andere Jens Dendoncker, William Boeva, Bart Cannaerts en Gunter Lamoot?

Ook de Qmovies staan in december in het teken van Comedy
Ook de Qmovies werken in de maand december op de lachspieren. Op vrijdag 7 december om 20.35 uur zoeken Zac Efron en Adam DeVine in 'Mike and Dave Need Wedding Dates' via een advertentie twee welopgevoede dates voor de bruiloft van hun zus. Maar al snel blijkt dat het niet de onvolwassen broers zijn die voor problemen zorgen, maar hun wilde dates. Op vrijdag 14 december om 20.35 zendt Q2 de laatste Qmovie van het jaar uit. In 'Bad Moms' spelen Mila Kunis (Amy), Kirsten Bell (Kiki) en Kathryn Hahn (Carla) ondergewaardeerde en overbelaste moeders, die op een gegeven moment besluiten helemaal los te gaan.

Andere komedies die volgen zijn 'Neighbors' met Zac Efron op 21 december en 'Dumb and Dumber To' met Jim Carrey op 28 december om 20.35 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers