Down under op mannenjacht in 'Outback Luke'

donderdag 4 oktober 2007

11 Vlaamse en Nederlandse jonge vrouwen,met een uitzonderlijk hoog 'sex and the city'-gehalte, vertrekken naar een prachtig landgoed om daar een rijke vrijgezel te ontmoeten. Klinkt bekend in de oren. Hun verbazing is echter groot wanneer ze met een parachute worden gedropt in een wereld die sterk contrasteert met hun dagelijkse luxeleventje.

Z


e komen terecht in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Wekenlang ploeteren de dames door het rode stof en de ruige wildernis van de bloedhete en verlaten Australische outback. De dames hebben n enkel doel voor ogen: het hart veroveren van de avontuurlijke vrijgezel en rasechte Aussie Luke Brooks.

De aftrap van 'Outback Luke'
Elf prachtige Nederlandse en Vlaamse dames krijgen de schrik van hun leven als ze voor een gewilde vrijgezel uit een vliegtuig moeten springen en landen in de onherbergzame Outback van Australi. En dan blijkt de man waar ze voor strijden ook nog een Australir te zijn! Voor het eerst in hun leven stellen zij het zonder luxe en comfort. Ze trotseren hitte, stof, slangen en insecten. Ondanks alle ontberingen slaan de eerste vonken tussen Luke en de dames over. Maar helaas kan niet iedereen in de Outback blijven. De dames zijn nog geen 48 uur in Australi, maar aan Luke na al de zware taak te bepalen wie terug naar huis moet.

'Outback Luke', vanaf maandag 8 oktober wekelijks om 21.30 uur op VIJFtv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers