Maandag reŁnieaflevering van 'De Bachelor' op vtm

zondag 22 januari 2012

Vorige week konden we zien hoe bachelor Jeoffrey zijn finale keuze bekend maakte en koos voor de Antwerpse Shari in 'De Bachelor'. Zij wist Jeoffrey het meest te bekoren en kreeg de laatste roos overhandigd. Een ongelukkige Nathalie strandde op de tweede plaats. In de slotaflevering van 'De Bachelor' op maandag 23 januari 2012 ontdekken we hoe het de bachelor en Shari de voorbije maanden zijn vergaan.

De opnames in Thailand zijn intussen zes maanden achter de rug en al die tijd hebben Jeoffrey en Shari hun eventuele relatie verborgen moeten houden. Tijdens een speciale reunieaflevering krijgen we het antwoord op twee belangrijke vragen. Wat is er het voorbije halfjaar allemaal gebeurd? Hebben Jeoffrey en Shari intussen een relatie?

Gastvrouw Katja Retsin gaat op bezoek bij de vrijgezelle dames die mee afreisden naar Thailand. Ze is razendbenieuwd hoe de meisjes terugkijken op het amoureuze avontuur en of ze intussen eventueel een nieuw vriendje hebben.

De andere dames weten nog niet wie Jeoffrey uiteindelijk heeft uitgekozen en ze verzamelen allemaal samen voor een visie van de ontknoping van 'De Bachelor'. Ook Nathalie is van de partij en zij blikt samen met Jeoffrey en Shari terug op het avontuur in Thailand. Uiteindelijk brandt er slechts 1 vraag op de lippen van Katja en de andere vrouwen: zijn Jeoffrey en Shari nog steeds een koppel?

'De Bachelor', maandag 23 januari om 20.45 uur op vtm.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers