De nieuwe week van VTM

vrijdag 15 maart 2019

Op zaterdag 16 maart pakt VTM uit met de tv-première van 'Jack Reacher: Never Go Back', met titelheld Tom Cruise en 'How I Met Your Mother'-actrice Cobie Smulders.

In deze tweede 'Jack Reacher'-film, geregisseerd door Oscarwinnaar Edward Zwick, moet Reacher een ontvoerde legerofficier opsporen om zijn eigen naam te zuiveren, voordat de FBI en een aantal criminelen hem weten te achterhalen.


In 'Blind Getrouwd' op maandag 18 maart komt het einde van het experiment dichterbij. Binnenkort moeten de koppels beslissen of ze getrouwd willen blijven of niet. Sommigen twijfelen nog, anderen zien een toekomst samen meer en meer zitten en maken dat ook duidelijk aan hun partner.

Op maandag 18 maart neemt Staf Coppens in 'Weg Met Ons Ma' zijn mama Agnes mee naar een bestemming die totaal buiten haar comfortzone ligt: de Filipijnen. Hun reis begint in de hoofdstad Manila. Op het drukste kruispunt van de stad moet Agnes er het helse verkeer in goede banen zien te leiden. Op het eiland Cebu gaat Staf nog een stapje verder en laat hij zijn mama snorkelen tussen de grootste wilde haaien ter wereld. Met de huiveringwekkende Edge Coaster heeft Staf ook een originele manier gevonden om de stad te bewonderen vanop meer dan 180 meter hoogte.

Op dinsdag 19 maart keert het opsporingsprogramma 'FAROEK Live' terug. Gerechtsspecialist Faroek Özgünes doet tijdens de live-uitzending beroep op de kijkers om misdaden op te lossen. Hij praat met slachtoffers, getuigen, politiemensen en parketmagistraten om zoveel mogelijk nuttige details te verzamelen over een misdrijf. Ook wordt via bewakingsbeelden en nauwkeurige reconstructies de medewerking van de kijkers gevraagd. Zij kunnen tijdens de uitzendingen live reageren.

Op woensdag 20 maart is er 'Studio Tarara De Sketch Show', met alle sketches die de voorbije weken in de dramareeks 'Studio Tarara' zijn gebracht door personages zoals Ricky Bolsens, Sandra Verbeeck en Jean Van Hoof. Die worden integraal uitgezonden in twee afleveringen.

Op donderdag 21 maart is er de rechtstreekse en integrale uitzending van de eerste EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels. België neemt het op tegen Rusland in het Koning Boudewijnstadion.

Vrijdag 22 maart is 'The Voice van Vlaanderen' toe aan de tweede fase van de wedstrijd: de Knockouts. Daarin betreden de kandidaten in groepjes van drie het podium, waar ze elk apart een zelfgekozen nummer zingen. De coach en zijn hulpcoach moeten hartverscheurende keuzes maken, want slechts één kandidaat per groep kan doorstoten naar de Battles. Met de non-stop steals kunnen Natalia, Bart, Koen en Alex echter nog 1 talent van hun collega-coaches redden. Uiteindelijk nemen ze elk 6 talenten mee naar de volgende ronde.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers