Allergie aan Herman van Veen dinsdag in 'Kan Iedereen Nog Volgen?'

maandag 15 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

De toekomst is als een vol-au-vent, je kent de ingrediŽnten, maar het totaalplaatje blijft heel troebel. En van de week staat Lieven Scheire aan de kookpotten van de toekomst met Guga Baķl, comedian Soe Nsuki, Eddy Planckaert en zijn collega neveneffect Jelle De Beule.

Samen bekijken ze onder meer een restaurant waar robotten al het werk doen zonder dat er ‘levend’ personeel aan te pas komt, het  hipste Belgische vaartuig uitgevonden door een jonge start-up uit Gent en de spruitjes van de toekomst.  Guga probeert een gadget met vier glazen en twee oren uit die alvast géén zonnebril is voor Siamese tweelingen. Maar wat is het dan wel? En je ontdekt hoe Jelle De Beule reageert als je hem blootstelt aan muziek van Herman Van Veen. Wees gewaarschuwd: het is geen prettig zicht.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', dinsdag 16 april om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Yasmine in 'Zo is er maar Eén' (foto: © Eén/VRT)

Yasmine, geboren als Hilde Rens, was zangeres, tv- en radiopresentatrice, holebi-icoon, echtgenote en mama. Maar wie was ze echt? En wat heeft ertoe geleid dat ze op haar 37e uit het leven stapte? Haar mama Anita Claes, haar beste vrienden en collega's schetsen haar zoals ze echt was: perfectionistisch maar ook lui, luidruchtig maar ook onzeker, vrolijk maar ook heel donker, genereus maar ook veeleisend, graag oud geworden maar helaas veel te jong gestorven.

'Dit Was Yasmine', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers