'Buren': week 16 (2019) - PREVIEW

zondag 14 april 2019
Foto: Eén/VRT - © FremantleMedia 2019

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 
Deze week in 'Buren':

Maandag 15 april 2019 - aflevering 7783
Susan brengt Toadie op de hoogte van haar slechte gevoel bij de donatie van Izzy aan het ziekenhuis, maar Toadie denkt dat Susan vooral Karl niet vertrouwt. Daarop geven Susan en Karl een etentje voor Holly en Izzy. Susan doet haar uiterste best, maar wanneer Izzy laat weten dat ze voorgoed in Erinsborough wil blijven, is het hek van de dam. Wanneer ze aankomen bij de garage, vinden Ben en Mark een mysterieuze enveloppe onder de ruitenwisser van een geparkeerde auto. David heeft een date met Rafael.

Dinsdag 16 april 2019 - aflevering 7784
Paul en Amy worden verrast door een onverwachte veiligheidsinspectie en die loopt al vanaf het begin niet zoals verhoopt. Wat ze niet weten, is dat de controle er is gekomen na een telefoontje van Rafael. Sheila heeft een afspraakje met Clive, maar algauw duikt Shane op als stoorzender en dat is niet eens het dieptepunt van hun romantische moment samen. Amy heeft een spannende droom over Jayden, en soms zijn dromen niet eens bedrog...

Woensdag 17 april 2019 - aflevering 7785
Rafael bekent Mishti alles over zijn verleden. Een gruwelijke gebeurtenis in Brazilië heeft hem naar Erinsborough gebracht, wanhopig op zoek naar bewijsmateriaal. Amy bekent aan Elly dat ze de nacht dan toch niet doorbracht met Jayden. Tyler wil nog steeds niet met Piper praten. Terese merkt dat Xanthe helemaal van streek is door de aanhoudende beschuldigingen door Piper, en ze doet een bekentenis.

Donderdag 18 april 2019 - aflevering 7786
Paige doet haar uiterste best om er te zijn voor haar familie en voor Mark, maar ze lijkt de bal telkens mis te slaan en voelt zich uitgesloten. Slaagt Jack erin haar een beetje op te monteren? Mark en Aaron maken zich ernstige zorgen over Tylers veiligheid en zoeken Adrian op in de hoop dat hij hen kan helpen. Hoe ver willen ze gaan om hun broer uit de klauwen van Banks te houden? Xanthe betrapt Izzy op verdacht gedrag en brengt Susan op de hoogte. Ondertussen heeft Izzy een verrassing in petto voor Karl...

Vrijdag 19 april 2019 - aflevering 7787
Karl weet niet hoe hij Susan op de hoogte moet brengen van Izzy's verzoek. Wat hij ook niet weet, is dat Susan ondertussen haar eigen onderzoek gestart is en dat de waarheid sneller naar boven zal komen dan verwacht. Tyler heeft een hartverscheurende beslissing genomen en zijn broers kunnen niet anders dan dat te aanvaarden. Maar hoe zal Piper reageren? Yashvi wordt gedwongen om na te denken over haar toekomst, maar ze blijkt het daar heel moeilijk mee te hebben.

'Buren', van maandag tot vrijdag om 16.50 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers