'Thuis' - INHOUDEN week 3

zaterdag 13 januari 2018
Foto: Eén - © VRT 2017

De scheiding van Judith en Tom lijkt hard tegen hard te worden. Wie trekt aan het langste eind? Zal Kobe tot inzicht komen na zijn gesprek met Olivia en hoe zal Lowie reageren? Zet Mayra een gezonde baby op de wereld en raakt Waldek zonder ongelukken bij haar? Wij zijn klaar voor een nieuwe week 'Thuis'!

 

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 15 januari - aflevering 4341
Peter licht Femke in over het vuile spel dat Tom speelt. Stan lijkt zich te herpakken. Er staat een onverwachte gast bij Rosa voor de deur. Judith wordt door de rechter gevraagd om de rechtszaal te verlaten.

Dinsdag 16 januari - aflevering 4342
Waldek krijgt verschrikkelijk nieuws. Judith voelt zich moedeloos. Tamara heeft er een zware nacht opzitten. Nancy gedraagt zich venijnig tegenover Kaat. Vic is jarig. Marianne steunt Tom onvoorwaardelijk.

Woensdag 17 januari - aflevering 4343
Nancy trekt de verkeerde conclusies. Kaat en Sam laten stoom af in de Frens, maar hun uitje wordt verstoord. Mayra is zo emotioneel dat ze er nachtmerries van krijgt. Judith en Peter zitten samen om alles op een rijtje te zetten.

Donderdag 18 januari - aflevering 4344
Olivia heeft een belangrijke knoop doorgehakt. De ongerustheid in verband met Kobe neemt bij Steven toe na een gesprek met Rosa. Het verwerkingsproces van Mayra verloopt moeizaam; ze verkeert in lichte shock.

Vrijdag 19 januari - aflevering 4345
Kobe zoekt zijn toevlucht in de drank. Tom moet dozen inpakken. Emma zoekt toenadering tot Stan. Het schuldgevoel bij Steven groeit na een gesprek met Peter. Kobe wil Olivia zien, maar dat is buiten Lowie gerekend.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op En.

Dossiers