Woensdag in 'Durven Falen': Marnick en Carina

dinsdag 13 februari 2018

Soms valt de wereld op je kop en ga je ten onder. Je moet je eigen bed terughalen op de openbare veiling, je hebt geen geld meer om de schoolrekeningen te betalen en je moet de spaarrekening van je kinderen plunderen om brood op tafel te krijgen.

Deurwaarders komen en gaan, het speelgoed van je kinderen probeer je zo lang mogelijk te vrijwaren. Tegen alle stormen in bleven Marnick en Carina vechten.

Marnick Goossens droomde van kindsbeen af van familiepark Aviflora en toen het te koop stond aarzelde hij geen moment: hij gaf hij zijn job bij de rijkswacht op en verkocht zijn frituur. Vijftien jaar later stond hij met niets op straat, en moesten zijn vrienden hem opvangen. Marnick is nu buschauffeur, maar droomt ervan om nog opnieuw iets te gaan doen in het familieamusement.

Carina Verveckken overtuigde haar man om zijn job bij Opel op te geven en samen met haar het schoonmaakbedrijf Contract Services op te starten. Ze had weinig kennis terzake en geen stevig businessplan: beginnersfouten die ze nooit meer kon rechttrekken. Vandaag bewijzen ze dat mensen een geweldige veerkracht kunnen hebben. Carina adviseert nu ondernemers om niet de fouten te maken die ze zelf heeft gemaakt. Een ondernemer krijg je niet zo maar klein.

'Durven Falen', woensdag 14 februari om 22.00 uur op Canvas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

In deze aflevering wordt duidelijk wat er gebeurt wanneer je kickbokst en televisiekijkt tegelijk, waarom je altijd een kersenpitkussen moet hebben klaarliggen, wat er mis is met smurfenschoenen, waarom je nooit de weg mag vragen aan moeders met bakfietsen en waarom schrijvers pas om vier uur opstaan.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen', om 23.35 uur op Q2.

Dossiers