Wie wordt Miss Planckaert?

donderdag 11 oktober 2007

Hoewel de Boekenbeurs pas over enkele weken start krijgen Eddy en Stephanie allebei het eerste exemplaar van hun tweede boek gepresenteerd. Maar eerst moet de allereerste Miss Planckaert nog verkozen worden. Dit alles in de laatste aflevering van 'De Planckaerts' van dit seizoen.

D


e startproef op de derde dag is er n die je niet meteen verwacht: de grote Planckaert IQ-test! De helft van de vijftig vragen gaat over algemene kennis, de andere helft over de Planckaerts zelf. De gevolgen zijn zwaar, want twee van de laatste zes kandidates moeten direct erna al hun koffers pakken. Het afscheid gaat gepaard met de nodige traantjes. De vier finalistes moeten aansluitend pannenkoeken bakken, een vlot timmeren en racen.

Na de inspanning volgt de ontspanning. De vier dames worden verwend met massages en champagne en dan op de proef gesteld in een badpakkendefil, een ringsteekrace, een bubbelbadinterview en een eigen act. Allemaal onder het (goed)keurend oog van de enige echte Miss Belgi, Annelien Coorevits. En als afsluiter heeft Francesco een belangrijke mededeling voor de familie.

'De Planckaerts', zondag 14 oktober 2007 om 20.30 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers