Peter Paasei gevonden in De Reus van Horebeke - VIDEO

woensdag 21 maart 2018
Foto: MNM - © VRT 2018

Peter Paasei, de dolst gedraaide paashaas van de aardbol, is gisterenavond na een intense zoektocht van twee dagen rond 20.30 uur gevonden in De Reus van Horebeke in de Vlaamse Ardennen.

MNM-luisteraar Griet Roef uit Dendermonde kon alle tips naast elkaar leggen en de geheime locatie ontcijferen. Zij kon als eerste Peter Paasei zijn klokken luiden.

Alle MNM-luisteraars konden vanaf zondagavond aan de hand van gouden tips op zoek gaan naar de geheime schuilplaats van Peter Paasei. Speurneus Griet Roef (Dendermonde) vond Peter in De Reus van Horebeke, een gerestoreerde molen gelegen in de Vlaamse Ardennen. Griet won een jaar lang gratis chocolade.


Gouden tips
Op elke lokale Peter Paaseierenraap was er een gouden ei te vinden dat telkens een cruciale tip bevatte om Peters geheime locatie te achterhalen. Die tip kon de gelukkige vinder met iedereen delen.

Er werden tips en hints verspreid via de Paaseierenraap, de MNM app, via e-mail, Instagram stories, opdrachten én muziek.

Paaseierenrapen
Dit weekend volgen er nog twee Peter Paaseierenrapen waarbij de luisteraars, naast een berg chocolade, ook kans maken op leuke prijzen. Peter zelf springt uit zijn paashaaspak en is reporter van dienst.

Data en locaties:​

- Zaterdag 24 maart - Nieuwpoort (Kinderboerderij De Lenspolder)
- Zondag 25 maart - Lanaken (Kinderboerderij Pietersheim)
De Peter Paaseierenrapen starten telkens om 15 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers