Chantal Janzen speelt naast Simone Kleinsma in nieuwe serie 'Kees & Co'

dinsdag 25 september 2018

Chantal Janzen gaat de rol van Coosje spelen in de nieuwe serie afleveringen 'Kees & Co' die RTL 4 en Videoland in het voorjaar 2019 gaan uitzenden.

Coosje is de vriendin van zoon Rudie (een rol van Tibor Lukács) en dus schoondochter van Kees. Een vrouw van nu die het allemaal denkt te kunnen combineren: kinderen, relatie, carrière. En ook nog met geföhnd haar en op hoge hakken. Chantal Janzen: 'Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken!'

Het is de eerste keer dat Simone en Chantal samen in een sitcom gaan spelen en de kijker kan zich verheugen op de komische herkenbare alledaagse scenes die dit gaat opleveren. Simone Kleinsma: 'Eindelijk mag het leuke nieuws vermeld!  Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang! Dat het niet een musical zou worden, maar in 'Kees & Co' had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken! Ik verheug me erop om samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen.'

In de nieuwe 'Kees & Co' zien we hoe het verder gaat met Kees. Haar zoon Rudie is al een tijd volwassen, maar hij houdt er nog altijd een losse leefstijl op na. Haar dochter Anne woont met haar man in Spanje, en dus heeft Kees haar spullen gepakt en is ze ook naar de zon vertrokken. Dat Rudie ondertussen een vriendin heeft gekregen (Coosje) waarmee het meer dan serieus is, blijkt als Kees onverwacht terugkomt. Haar hele huis is ingenomen door Rudie en zijn nieuwe geliefde, die meer dan alleen haar collectie tassen heeft meegenomen. En zo wordt Kees opnieuw het middelpunt van een hectisch gezin, waarin ze probeert te redden wat er te redden valt. Maar ze maakt het met haar impulsieve acties vaak juist veel erger.

De populariteit destijds op RTL en nu op Videoland gaf RTL de aanleiding een nieuwe serie afleveringen te gaan maken. De opnames starten op 2 oktober.

'Kees & Co' wordt geproduceerd door MediaLane.

'Kees & Co' is vanaf voorjaar 2019 gelijktijdig te zien op RTL4 en Videoland.

Persbericht RTL 4/Videoland
http://www.rtl4.nl
/rtl4
Meer artikels over RTL 4

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers