Gegard Mousasi maakt debuut tegen Alexander Shlemenko tijdens Bellator 185 op Spike

zaterdag 15 juli 2017

Gisteravond werd tijdens Bellator 181 bekendgemaakt dat de Nederlandse MMA-topatleet Gegard 'The Dreamcatcher' Mousasi zijn Bellator debuut gaat maken tegen niemand minder dan Alexander Shlemenko.

Dit gevecht zal het main event zijn van Bellator 185 op vrijdag 20 oktober in Mohegan Sun en is daarna binnen 24 uur exclusief te zien op Viacom-zender Spike.

De 31-jarige Leidenaar tekende een exclusief contract voor maar liefst zes wedstrijden. In zijn carrière wist hij de Strikeforce -en Dream kampioenschap op zijn naam te zetten. Op dit moment heeft Mousasi (42-6-2) een winreeks van vijf en heeft in zijn carrière vele wereldberoemde MMA-atleten verslagen zoals Dan Henderson, 'Jacare' Souza, Mark Hunt, Chris Weidman en Melvin Manhoef.

Vanavond op Spike: Bellator 181
Vanavond wordt Bellator 181: Campos vs Girtz 3 om 22.00 uur uitgezonden op Spike met onder andere Brandon Girtz vs. Derek Campos (main event), Kendall Grove vs. John Salter (co-main event), Emily Ducote vs. Jessica Middleton en Joe Warren vs. Steve Garcia.

Bellator
Bellator biedt het allerscherpste aan op het gebied van mixed martial arts entertainment. De recordbrekende franchise is in meer dan 140 landen ter wereld te zien, en is de thuishonk van wereldberoemde vechters als Fedor Emelianenko, Rory McDonald, Michael Page, Melvin Manhoef, Tito Ortiz en Chael Sonnen.

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Wensboom' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Niels trekt naar Sint-Ursula in Lier om enkele kinderwensen te realiseren. Miro doet een wens voor oom Feike, die zich al jaren inzet als vrijwilliger in het kinderziekenhuis. Voor zijn wens neemt Niels Miro mee naar een speelgoedwinkel, waar hij onbeperkt zijn karretje mag volladen. Marte doet een speciale wens voor meester Tom. Ze vindt dat hij superleuke gedichten schrijft en wil dat iedereen de kans krijgt om ze te lezen. Ook de wens van Zoë intrigeert Niels. Zij heeft immers een goede reden om haar overgrootvader een ballonvaart te schenken. Lenke heeft een verrassing in gedachten voor haar vriendinnen, die erg veel voor haar betekenen.

'De Wensboom', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers