'Wereldkampioenen' met Ben Crabbé uitgesteld

donderdag 19 april 2018
Foto: Eén - © VRT & De Mensen 2018

Het nieuwe programma 'Wereldkampioenen' met Ben Crabbé op Eén is even uitgesteld. Het programma start niet donderdag, maar komt pas op 21 mei voor het eerst op antenne.

In 'Wereldkampioenen' praat Crabbé met drie voetbalvrienden over de huidige generatie Rode Duivels. Dit in aanloop naar het WK. Het programma is nu echter enkele weken uitgesteld omdat er op Canvas nog volop wordt gevoetbald in de Europa League. En bij de VRT vrezen ze dat die wedstrijden concurrentie kunnen zijn voor 'Wereldkampioenen'. De vrijgekomen zendtijd wordt opgevuld met onder anderen Els De Schepper.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers