Viv weg uit 'Familie'

woensdag 10 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Ini Massez stopt met haar rol van poetsvrouw Viv in 'Familie'. Hoe ze uit de reeks verdwijnt, is niet bekend, maar ze heeft er haar laatste draaidag intussen al opzitten.

Viv is een populair personage bij de 'Familie'-fans. Momenteel hoopt ze in het verhaal nog om het nieuwe lief van Benny (Govert Deploige/Roel Vanderstukken) te kunnen worden. Maar of het zover komt, valt dus nog af te wachten. Feit is dat de rol van Viv afloopt.

Ini Massez is niet de enige die stopt bij 'Familie'. Eerder raakten al de exits bekend van Cathérine Kools (Leen) en Begir Memeti (Faroud). Zij vertrekken in het verhaal naar Afrika. Recent was er ook nog de dood van Wim (David Michiels) en de stukgelopen relatie van Hanne met Ward (Wim Danckaert).

Maar de fans hoeven niet te wanhopen. Er is vers bloed op komst. Binnenkort maakt namelijk Felix Jamaels zijn opwachting in de VTM-soap. Hij zal er gestalte geven aan Jelle, de zoon van Bart Van den Bossche. Vermoedelijk keert ook hij (acteur Chris Van Tongelen) samen met zijn partner Trudy (Silivia Claes) terug in de reeks. Er staan de kijkers van 'Familie' alvast nog een pak verrassende plotwendingen te wachten...

Bron: hln.be - eigen berichtTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chez Annemie' - Annemie Struyf (foto: Eťn - © VRT 2017)

Delfine Persoon is de ongeslagen wereldkampioene boksen bij de lichtgewichten. Overdag politieagente, na de werkuren bokser in hart en nieren. Filiep is de man achter Delfine, haar trainer met wie ze een onafscheidelijk duo vormt. Voor het eerst blikken Delfine en Filiep terug, niet alleen naar de beelden van haar grote triomf, maar ook van haar publieke vernedering op het Sportgala van 2014. Samen trekken ze ook lessen, want in 2018 moet Delfine opnieuw haar wereldtitel verdedigen.

'Chez Annemie', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers