Viv weg uit 'Familie'

woensdag 10 januari 2018
Foto: VTM - MEDIALAAN 2016

Ini Massez stopt met haar rol van poetsvrouw Viv in 'Familie'. Hoe ze uit de reeks verdwijnt, is niet bekend, maar ze heeft er haar laatste draaidag intussen al opzitten.

Viv is een populair personage bij de 'Familie'-fans. Momenteel hoopt ze in het verhaal nog om het nieuwe lief van Benny (Govert Deploige/Roel Vanderstukken) te kunnen worden. Maar of het zover komt, valt dus nog af te wachten. Feit is dat de rol van Viv afloopt.

Ini Massez is niet de enige die stopt bij 'Familie'. Eerder raakten al de exits bekend van Cathérine Kools (Leen) en Begir Memeti (Faroud). Zij vertrekken in het verhaal naar Afrika. Recent was er ook nog de dood van Wim (David Michiels) en de stukgelopen relatie van Hanne met Ward (Wim Danckaert).

Maar de fans hoeven niet te wanhopen. Er is vers bloed op komst. Binnenkort maakt namelijk Felix Jamaels zijn opwachting in de VTM-soap. Hij zal er gestalte geven aan Jelle, de zoon van Bart Van den Bossche. Vermoedelijk keert ook hij (acteur Chris Van Tongelen) samen met zijn partner Trudy (Silivia Claes) terug in de reeks. Er staan de kijkers van 'Familie' alvast nog een pak verrassende plotwendingen te wachten...

Bron: hln.be - eigen berichtTVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Annie Braddock weet na haar studies aan de universiteit nog niet zo goed wat ze wil. Haar moeder spoort haar aan een baan te vinden in het bedrijfsleven, maar zelf zou Annie het liefst op avontuur gaan als antropologe. Na een toevallige ontmoeting krijgt ze een aanbod om te werken als kindermeisje bij de welgestelde familie X. Annie zegt toe, al was het maar omdat het haar wat meer tijd geeft om na te denken. Eenmaal in dienst valt ze van de ene verbazing in de andere over hoe de mensen in de Upper East Side leven en met name hoe oppervlakkig ze met elkaar omgaan. Annie besluit deze mensen stiekem tot onderwerp te maken van een antropologische studie...

Romantische komedie van Shari Springer Berman en Robert Pulcini, naar het boek van Emma McLaughlin en Nicola Kraus.

'The Nanny Diaries', om 21.25 uur op En.

Dossiers