VIER bestelt tweede seizoen van 'Huizenjagers'

donderdag 21 september 2017
Foto: VIER - © SBS Belgium 2017

'Huizenjagers' scoort meteen boven de ambitie van VIER om tegenover de soaps meer dan 10 procent marktaandeel op de commerciŽle doelgroep te halen. Geen enkel programma doet het 'Huizenjagers' voor om het in dit bijzonder concurrentiŽle tijdslot beter te doen.

Huizenjagers biedt VIER de kans om ook volgend jaar verdere stappen te zetten om vaste afspraken met de Vlaamse kijkers te maken na de journaals.
"Huizenjagers kwam amper vier weken geleden voor het eerst op de Vlaamse televisie, maar nooit eerder slaagde een gloednieuw programma erin om op zo’n korte termijn te groeien tegenover instituten als Thuis op één en Familie op VTM. Daarom hebben we vandaag al beslist om meteen op zoek te gaan naar nieuwe koppels en makelaars om Huizenjagers ook in 2018 verder te kunnen laten groeien." zegt Annick Bongers, programmadirecteur VIER.
De afgelopen weken kreeg VIER uit heel veel verschillende hoeken spontane, positieve reacties. Het programma is populair bij een zeer divers publiek omdat elke Vlaming een baksteen in de maag heeft en graag mee op zoek gaat naar een betaalbare, nieuwe woning. Annick Bongers: "We zijn ervan overtuigd dat Huizenjagers tegenover de Vlaamse soaps nieuwe kijkers kan bereiken die de weg naar VIER nog niet hebben gevonden. Deze winter kijken we graag opnieuw met nieuwe afleveringen van Komen Eten mee in de kookpotten en de huizen van onbekende Vlamingen, maar komend voorjaar zullen we in een nieuw seizoen van Huizenjagers in nieuwe regio’s op zoek gaan naar ideale woningen.”
De afgelopen weken passeerde er reeds een opmerkelijk staaltje Belgisch vastgoed de revue: van ontwijde kerken over excentrieke woonboten tot bijzondere, historische panden. Het programma is van oorsprong Frans, ging in 2016 in Duitsland op antenne en momenteel lopen er opties op het format in tien andere landen.

'Huizenjagers' biedt VIER de kans om ook volgend jaar verdere stappen te zetten om vaste afspraken met de Vlaamse kijkers te maken na de journaals.

''Huizenjagers' kwam amper vier weken geleden voor het eerst op de Vlaamse televisie, maar nooit eerder slaagde een gloednieuw programma erin om op zo’n korte termijn te groeien tegenover instituten als 'Thuis' op Eén en 'Familie' op VTM. Daarom hebben we vandaag al beslist om meteen op zoek te gaan naar nieuwe koppels en makelaars om Huizenjagers ook in 2018 verder te kunnen laten groeien', zegt Annick Bongers, programmadirecteur VIER.

De afgelopen weken kreeg VIER uit heel veel verschillende hoeken spontane, positieve reacties. Het programma is populair bij een zeer divers publiek omdat elke Vlaming een baksteen in de maag heeft en graag mee op zoek gaat naar een betaalbare, nieuwe woning. Annick Bongers: 'We zijn ervan overtuigd dat 'Huizenjagers' tegenover de Vlaamse soaps nieuwe kijkers kan bereiken die de weg naar VIER nog niet hebben gevonden. Deze winter kijken we graag opnieuw met nieuwe afleveringen van 'Komen Eten' mee in de kookpotten en de huizen van onbekende Vlamingen, maar komend voorjaar zullen we in een nieuw seizoen van 'Huizenjagers' in nieuwe regio’s op zoek gaan naar ideale woningen.'

De afgelopen weken passeerde er reeds een opmerkelijk staaltje Belgisch vastgoed de revue: van ontwijde kerken over excentrieke woonboten tot bijzondere, historische panden. Het programma is van oorsprong Frans, ging in 2016 in Duitsland op antenne en momenteel lopen er opties op het format in tien andere landen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met ťťn nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen ťn ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers