Najaar op En: dagelijkse programma's

donderdag 10 augustus 2017
Foto: En - VRT 2017

Daarnaast staat er een hele waaier aan dagelijkse programma's klaar voor de kijkers. Na zijn zeer geslaagde zomerse uitstap in 'Dagelijkse Zomerkost' kookt Jeroen Meus vanaf maandag 28 augustus weer 'Dagelijkse Kost' in zijn vertrouwde keuken in Leuven.

Voor Ben Crabbé wordt het nieuwe seizoen van 'Blokken' – het vierentwintigste intussen – extra speciaal: later dit najaar presenteert hij namelijk de vijfduizendste aflevering van het populaire spelprogramma. En dat zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. De 'Journaal'-ankers staan elke dag trouw op post om de kijkers te voorzien van het laatste nieuws.

NIEUW SEIZOEN - 'Iedereen Beroemd'
Het human interestprogramma 'Iedereen Beroemd' is er weer van maandag tot en met vrijdag met allerlei interessante reportages en leuke weetjes. Nieuw dit seizoen is onder andere de rubriek 'Dwars door Amerika' van reporter Wouter. Vorig jaar leverde zijn memorabele rubriek 'Noorderlicht', waarin hij met de fiets rondreisde om het noorderlicht te zien, prachtige ontmoetingen en verhalen op. Deze keer trekt Wouter naar Amerika en fietst van de Oost- naar de Westkust door de V.S., langs de TransAmerica Trail. Amerika lijkt sinds de komst van president Trump een ander land geworden, maar hoe zit het in werkelijkheid? Wouter trapt zich een weg doorheen tien staten, 6.800 kilometer, op zoek naar de gewone Amerikaan, verhalen en gastvrijheid. 'Dwars door Amerika' is het hele jaar lang te volgen in 'Iedereen Beroemd'.

'Iedereen Beroemd': van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

NIEUW SEIZOEN - 'Thuis'
Wat is er gebeurd met Waldek?

De 1,3 miljoen fans kunnen opgelucht ademhalen: vanaf 28 augustus is het populairste programma van Vlaanderen er weer. De druk bekeken seizoensfinale eindigde met een cliffhanger: Waldek zat zwaar gehavend en vastgebonden op een stoel in een muffe en vochtige kelder. Kan hij ontsnappen? En slaagt Julia in haar opzet om Luc te vergiftigen met haar koekjes?

We ontdekken het in het nieuwe seizoen, dat start met een knal: de eerste weken kennen een ontvoering, een onverwachte liefde, wraak, en turbulente voorbereidingen op het huwelijk van Tom en Judith. En er laat zelfs iemand het leven… Er is ook plaats voor liefde, geluk en passie in dit nieuwe seizoen. Komt het weer goed tussen Nancy en Dieter? Nu Eddy op vrije voeten is, valt ze misschien weer voor zijn charmes… Dat alles en nog veel meer in het nieuwe seizoen van 'Thuis'.

'Thuis': vanaf 28 augustus van maandag tot en met vrijdag om 20.10 uur op Eén.

NIEUW SEIZOEN - 'Van Gils & Gasten'
Verrassende gasten, muzikale optredens en scherpe actualiteit

Vanaf maandag 4 september is Lieven Van Gils terug met zijn dagelijkse laatavond-talkshow 'Van Gils & Gasten'. Hij ontvangt van maandag tot en met donderdag een hoop interessante mensen die in het oog van de actualiteit staan.

Afgelopen seizoen kon de talkshow vaak verrassen met speciale afleveringen, onder andere rond Valentijn en rond het Eurovisiesongfestival, en met internationale gasten zoals Dana International en de Schotse zangeres Amy MacDonald. Ook dit seizoen beloven er in Van Gils & gasten heel wat bijzondere momenten te zitten.

'Van Gils & Gasten': van maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: En -  VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op En.

Dossiers