Michael Vroemans (Maarten) weer in 'Familie'

vrijdag 17 november 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2014

Vanaf januari duikt een oude bekende weer op in 'Familie'. Acteur Michaël Vroemans (40) herneemt zijn rol als Maarten Van den Bossche in de populaire VTM-soap. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Vroemans vertolkte de rol van Maarten Van den Bossche tussen 2006 en 2012 en keerde in 2014 nog een tijdje terug. Toen hij uit 'Familie' stapte zei hij dat het een definitieve exit was. De acteur wilde tijd vrijmaken voor andere projecten. Hij ging opnieuw studeren en heeft intussen een diploma voor leraar lager onderwijs op zak.

Maar bloed kriupt blijkbaar waar het niet gaan kan. Vroemans staat intussen terug op de 'Familie'-set en hij zal vanaf januari op het scherm te zien zijn.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Cathérine Kools (Leen) weg uit 'Familie'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers