Michael Vroemans (Maarten) weer in 'Familie'

vrijdag 17 november 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2014

Vanaf januari duikt een oude bekende weer op in 'Familie'. Acteur MichaŽl Vroemans (40) herneemt zijn rol als Maarten Van den Bossche in de populaire VTM-soap. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Vroemans vertolkte de rol van Maarten Van den Bossche tussen 2006 en 2012 en keerde in 2014 nog een tijdje terug. Toen hij uit 'Familie' stapte zei hij dat het een definitieve exit was. De acteur wilde tijd vrijmaken voor andere projecten. Hij ging opnieuw studeren en heeft intussen een diploma voor leraar lager onderwijs op zak.

Maar bloed kriupt blijkbaar waar het niet gaan kan. Vroemans staat intussen terug op de 'Familie'-set en hij zal vanaf januari op het scherm te zien zijn.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Cathťrine Kools (Leen) weg uit 'Familie'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'La Mamma' met Sergio Herman (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Jens Dendonker stuurt zijn mama Chris op koffieworkshop, want zij is bezeten van het zwarte goud. En ondertussen kan hij in alle rust en tijdens enkele openhartige gesprekken met Sergio Herman, een diner bereiden voor de nietsvermoedende vrouw die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren. Jens' moeder is dol op alles wat uit de zee komt, behalve mosselen. Reden te meer voor Sergio om er t ch te maken, weliswaar verwerkt in een soepje. Ook bereiden hij en 'sous-chef' Jens tarbot met kreeft. En het dessert? Een heerlijke tiramisu, gemaakt van de beste koffie natuurlijk.

'La Mamma', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers