Het najaar van En: de programma's

donderdag 10 augustus 2017
Foto: En - VRT 2017

In de nieuwe, hartverwarmende fictiereeks 'Tytgat Chocolat' reizen enkele inpakkers van het chocoladebedrijf Tytgat Chocolat hun uitgewezen collega achterna. Daarnaast geeft de unieke documentaire 'Tytgat Chocolat: the making of' een blik achter de schermen op de set.

In de meeslepende psychologische thriller 'Tabula Rasa' vormt Mie D’Haeze, een jonge vrouw met geheugenverlies (vertolkt door Veerle Baetens), de enige sleutel in een mysterieuze verdwijningszaak.

In het spannende 'Flikken Rotterdam' volgen we de zaken van het Rotterdamse rechercheteam en de officier van justitie.

En het eerste seizoen van de topreeks 'Salamander' wordt opnieuw uitgezonden, in aanloop naar het tweede seizoen in 2018. Ook fans van 'Van Vlees en Bloed' kunnen terecht bij Eén, dat de reeks opnieuw uitzendt.

Intrigerende verhalen en aangrijpende reportages
Eén brengt aangrijpende reportages met sterke en persoonlijke verhalen.

In de achtdelige docureeks 'Bargoens' vechten intrigerende figuren met een uniek verhaal elk voor begrip en tegen vooroordelen.

In 'Die Huis' ontvangt rasinterviewer Eric Goens in Zuid-Afrika elke week een interessante landgenoot. Onder andere Kris Peeters en Sabine Hagedoren tonen zich zoals nooit tevoren.

Het succesvolle 'Spoed 24/7' is terug voor een blik achter de schermen van de spoedafdeling van het UZ Leuven.

In de unieke BBC-documentaire 'Diana', naar aanleiding van de twintigste verjaardag van prinses Diana’s overlijden, praten haar zonen William en Harry voor het eerst over haar tragische dood.

Cath Luyten volgt in een nieuw seizoen van 'Buurman, Wat Doet U Nu?' enkele bekende Nederlanders. En ook het reportageprogramma Pano is er weer.

Programma’s met dat tikkeltje extra
Eén onderscheidt zich door verschillende programma’s met een persoonlijke of maatschappelijke meerwaarde te brengen, die telkens op een enthousiast publiek kunnen rekenen.

In het nieuwe programma 'De Helden van Arnout' treedt Arnout Hauben in de voetsporen van vergeten Belgen die ooit het grote avontuur hebben opgezocht.

Voor de docureeks 'Het Gezin' laten acht Vlaamse gezinnen ons meekijken in hun leven en huis. Het zijn stuk voor stuk gewone families die elk voor een bijzondere periode staan.

Jan Van Looveren, Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken staan de Vlaming bij met allerlei levenskeuzes in 'Voor Hetzelfde Geld' en trappen het nieuwe seizoen af met een Spanje-special.

Daarnaast keren 'De Zevende Dag' en 'De Vrije Markt' terug.

Heerlijke ontspanning
Wie zin heeft in een gezellige avond voor de televisie, kan terecht bij verschillende nieuwe en vertrouwde programma’s op Eén.

Een nieuwe generatie humortalent wordt 'Voor de Leeuwen' gegooid en toont haar kunnen. Presentator Bart Peeters leidt alles in goede banen.

Het legendarische showprogramma 'Steracteur Sterartiest' komt dit najaar terug op Eén, met Danira Boukhriss en Peter Van de Veire als gastvrouw en –heer.

In de special 'Tastes of the World' nodigt Nick Bril, chef van The Jane en dj, zes culinaire ambassadeurs deze zomer uit op Tomorrowland om er hun beste gerecht te bereiden.

Supporter mee voor de Rode Duivels, die zich proberen te kwalificeren voor het WK voetbal van 2018.

De unieke documentaire 'Chapeau! Dertig jaar Clouseau' voor de dertigste verjaardag van Clouseau is gevuld met nooit gehoorde verhalen en straffe uitspraken van Koen en Kris.

Kijkers kunnen genieten van gloednieuwe seizoenen van het sketchprogramma 'Loslopend Wild & Gevogelte' en van de quiz 'Twee tot de Zesde Macht' met Bart De Pauw.

Ook 'Weg Zijn Wij' is er met een nieuw seizoen. Siska Schoeters opent de deuren van 'De Club' opnieuw.

Dagelijkse programma's
Daarnaast staat er een hele waaier aan dagelijkse programma’s klaar voor de kijkers, met 'Dagelijkse Kost', 'Blokken', 'Het Journaal', 'Iedereen Beroemd', 'Thuis', en 'Van Gils & Gasten'.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: En -  VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op En.

Dossiers