En schrapt 'Wereldkampioenen' over Nainggolan

woensdag 23 mei 2018
Foto: En - VRT & De Mensen 2018

De beslissing van bondscoach Roberto Martinez om Radje Nainggolan niet mee te nemen naar het Wereldkampioenschap in Rusland, heeft nu ook gevolgen voor het programmaschema van En. De aflevering van 'Wereldkampioenen' met Radja wordt geschrapt.


De makers van het Eén-programma 'Wereldkampioenen', waarin gastheer Ben Crabbé vooruitblikt, hadden de belissing van Martinez duidelijk niet zien aankomen. Twee weken geleden werd nog een hele aflevering rond Radja Nainggolan opgenomen. Deze hermonteren bleek geen optie. Ook een nieuwe aflevering inblikken gaat niet meer. 'Wereldkampioenen' is op maandag én donderdag te zien op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad

 


Lees ook:
Nieuw op En: Ben Crabb serveert Rode Duivels in 'Wereldkampioenen'


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Mitchel komt vrij na een gevangenisstraf. Hij wil resoluut breken met zijn criminele verleden en neemt een baantje aan als bodyguard van een depressieve en door paparazzi belaagde actrice. Net wanneer Mitchel gelooft dat hij eindelijk op het rechte pad zit, komen zijn oude vriendjes aankloppen voor enkele kleine klussen. Ook de machtige gangsterbaas Gant rekent op de diensten van Mitchell.

'London Boulebvard', om 23.40 uur op En.

Dossiers