'De Buurtpolitie' in het ziekenhuis voor VTM

zondag 19 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Producent Zodiak Belgium werkt voor VTM aan een reeks in het genre van 'De Buurtpolitie' die zich afspeelt in en rond een ziekenhuis. Dat heeft Het Nieuwsblad vernomen.

'De Buurtpolitie' is enorm populair in de vooravond van VTM. Begin september gaat het tiende seizoen van start. Ook kinderen kijken graag naar de scripted reality-reeks. Zo loopt er bijvoorbeeld op VTMKZOOM het programma 'De Buurtpolitie - Extra' dat voortborduurt op het succesvolle VTM-programma.  Dus zet VTM verder in op dit soort programma's. De makers zijn momenteel bezig met de voorbereidingen van een reeks die de mosterd haalt bij 'De Buurtpolitie', maar zich afspeelt in en rond het ziekenhuis. Ook met herkenbare verhalen én personages.

De voorloper van 'De Buurtpolitie' speelde zich al in het ziekenhuis af. VTM maakte eerst twee seizoenen van 'Echte Verhalen: De Kliniek' alvorens de hype rond 'De Buurtpolitie' losbarstte. De reeks was niet zo populair als 'De Buurtpolitie' en daar zijn nu lessen uit getrokken. De nieuwe reeks rond ziekenhuispersoneel én patiënten moet herkenbaar zijn en het is de bedoeling om minstens evengoed te doen dan 'De Buurtpolitie'. Volgens Het Nieuwsblad is uitzending ten vroegste voorzien voor 2019.

Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

generiek THUIS logo

Peter geeft Nancy de goede raad om haar boosheid een plaats te geven. Er lijkt een oplossing te zijn voor het personeelstekort van de Withoeve. Christine spelt Olivia de les. Britney verveelt zich. Sam moet Arne bedanken. Tamara heeft het emotioneel moeilijk.

'Thuis', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers