En schuift 'Die Huis' voor 'Bargoens'

dinsdag 12 september 2017
Foto: En - VRT 2017

Vanaf dinsdag 26 september kan Vlaanderen genieten van 'Die Huis' op En. Na de lovende kritieken en goede kijkcijfers voor 'Het Huis' - het tweede seizoen kon rekenen op gemiddeld 1.110.808 kijkers (live+7, +4) - trekken Eric Goens en zijn gasten dit keer naar Zuid-Afrika. Daar ontvangt hij elke week een interessante landgenoot.

De gasten die dachten vertrouwd te zijn met het huis uit de vorige seizoenen, komen terecht in het grote onbekende: Eric en zijn gasten verblijven op een betoverend en paradijselijk mooie, maar helemaal nieuwe plek. Zonder reddingsboeien, en nog veel verder weg van de bewoonde wereld.

'Die Huis' wordt voor de gast meer dan ooit een confrontatie met zichzelf, soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend. Maar altijd eerlijk, zonder maskers en zonder omwegen. Tien bekende en intrigerende Vlamingen laten 24 uur lang in hun ziel graven in Die huis. Eric ontvangt er Nafi Thiam, Kris Peeters, Steven Van Herreweghe, Marcel Vanthilt, Leah Thys, Wim De Vilder, Imke Courtois, Adriaan Van den Hoof, Josje Huisman, en Sabine Hagedoren, die de spits afbijt in de eerste aflevering.

'Bargoens' verschuift op dinsdag naar 21.30 uur
'Bargoens', dat momenteel te zien is op dinsdagavond om 20.40 uur, zal vanaf de start van 'Die Huis' te zien zijn om 21.30 uur, dinsdagavond.

Olivier Goris, netmanager Eén: 'Super dat we 'Die Huis' al nu kunnen aanbieden aan onze kijkers. Het was de voorbije jaren een van de meest geliefde programma's bij Eén. Samen met 'Bargoens' geeft dit binnenkort weer een boeiende tv-avond. 'Bargoens' is een prachtig programma, het brengt aangrijpende verhalen met passie gemaakt. Maar we geloven dat het programma beter tot zijn recht komt in het iets latere slot van 21.30 uur. Met de start van 'Die Huis' optimaliseren we ons schema, zo begint de avond met een topprogramma dat opnieuw een reeks verrassende gesprekken brengt met bekende gezichten die zich helemaal blootgeven.'

'Die Huis', vanaf 26 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Gilles De Coster in 'Strafpleiters' (foto: Canvas -  VRT 2017)

We betreden de arena van de rechtszaal en maken kennis met de verschillende spelers. Zijn alle rechters even streng? Is de procureur (openbare aanklager) de natuurlijke vijand? Hoe gaan strafpleiters om met collega's die ze als tegenstander hebben? En wat zeg je tegen een clint die de zwaarste straf heeft gekregen?

Zesdelige human interestreeks waarin Gilles De Coster praat met acht gerenommeerde strafpleiters.

Advocaten: Abderrahim Lahlali, Walter Damen, Sven Mary, Jan De Man, Joris Van Cauter, Nathalie Buisseret, Nina Van Eeckhaut en Katrien Van der Straeten.

'Strafpleiters', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers