Opnieuw extra shows voor 'Ketnet Musical – Team U.P.!'

vrijdag 12 januari 2018
Foto: Ketnet - © VRT Alex Vanhee 2017

Na het succes van 'Kadanza', 'Kadanza Together' en 'Unidamu' met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de gloednieuwe 'Ketnet Musical: TEAM U.P.!'.

Vandaag, enkele weken voor de première op 3 maart, zijn er al meer dan 25.000 tickets de deur uit en werd beslist om opnieuw extra voorstellingen in te lassen. Nooit eerder in de geschiedenis van 'Ketnet Musical' werd de kaap van 25.000 tickets zo snel gerond. Met 24 jonge talenten aan de zijde van volwassen hoofdrolspelers Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck belooft ook de vierde 'Ketnet Musical' een spetterende voorstelling te worden. Ketnetters die de musical niet willen missen, moeten zich dus haasten voor een ticket!

Het verhaal
In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn.

In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.
De musical gaat in première op 3 maart in Plopsa Theater De Panne. Verder zijn er voorstellingen gepland in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.

Om aan de grote vraag naar tickets te kunnen voldoen worden er drie extra voorstellingen ingepland op dinsdag 1 mei.

Speeldata
- Plopsa Theater De Panne - 3&4/03
- Ethias Theater Hasselt - 7/04
- Capitole Gent - 28&29/04 => EXTRA voorstellingen op 1/05!
- Kursaal Oostende - 10/05
- Stadsschouwburg Antwerpen 19, 20, 21&27/05

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers