Wie maken er kans op de Zilveren RadioSter Man en Vrouw?

dinsdag 16 januari 2018
Foto: BNNVARA, KRO-NCRV, QMusic en Michel Schnater 2018

De luisteraar heeft gesproken! De genomineerden zijn bekend! De afgelopen dagen zijn de vijf favoriete radioprogramma's die in aanmerking komen voor de Gouden RadioRing al verrast met het grote nieuws.

Maar wie maken er kans op de Zilveren RadioSter Man en Vrouw? Wie horen bij de top 3 van beste mannelijke en vrouwelijke dj’s volgens het Nederlandse publiek?

Voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn genomineerd:

Eva Koreman (BNNVARA, NPO 3FM)
Annemieke Schollaardt (AVROTROS, NPO Radio 2)
Fien Vermeulen (Qmusic)

De genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man zijn:

Gerard Ekdom (BNNVARA, NPO Radio 2)
Kaj van der Ree (BNNVARA, NPO 3FM)
Stefan Stasse (KRO-NCRV, NPO Radio 2)

Wie van de genomineerden uiteindelijk de Zilveren RadioSterren gaan winnen, heeft het publiek al besloten, maar welk programma de Gouden RadioRing krijgt nog niet. Op woensdag 24 januari om 10.30 uur gaan de stembussen opnieuw open en is het aan de luisteraar welk programma uit de top 5 gaat winnen.

De afgelopen dagen is bekendgemaakt dat 'Ekdom in de Ochtend' (BNNVARA, NPO Radio 2), 'Kaj' (BNNVARA, NPO 3FM), 'Mattie, Fien & Igmar' (Qmusic), 'Somertijd' (Radio 10) en 'De Staat Van Stasse' (KRO-NCRV, NPO Radio 2) tot de top 5 behoren.

Wie dé radioprijs van Nederland daadwerkelijk gaat winnen, wordt bekend op donderdag 25 januari tijdens het Radiogala, gepresenteerd door Jan-Willem Roodbeen.

'RadioGala', donderdag 25 januari om 20.00 uur via NPO Radio 2, NPO Best en RadioRing.nl.

Persbericht AVROTROS
http://www.radioring.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers