Technokoning Joris Voorn met eigen programma op SLAM!

zaterdag 11 november 2017

Technokoning Joris Voorn krijgt een eigen show in de programmering van SLAM!. Wekelijks zal Joris in de nacht van zaterdag op zondag om 00.00 uur de lekkerste house en techno tracks voor de luisteraar selecteren en mixen.

Joris Voorn: 'Ik heb super veel zin in mijn wekelijkse Spectrum radio show op SLAM!. Het is voor mij een ontzettende eer om mijn eigen show te hosten op de nationale radio in Nederland, ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ik kan niet wachten om dit allemaal met jullie te delen, dus ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik.'

Naast dj is Joris Voorn één van de meest succesvolle Nederlandse technoproducers. In 2002 bracht hij zijn eerste muziek uit waarna hij een jaar later al werd uitgeroepen tot Nederlands talent van het jaar tijdens de Dutch DJ Awards. In 2006 stond hij op Lowlands, hij brengt ondertussen al jaren tracks uit met internationaal succes en nu krijgt hij dus een eigen show op SLAM!.

Tijdens de zaterdagavond -en nacht van SLAM! hoor je de beste techno, deephouse en techhouse in de radioshows van The Boom Room, Secret Cinema, Jochem Hamerling, Defected in the House, Franky Rizardo, Olivier Weiter, Eelke Kleijn en nu dus ook Joris Voorn.

SLAM!
Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma’s als Club Ondersteboven, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.

Persbericht SLAM!
http://www.slam.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'La Mamma' met Sergio Herman (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Jens Dendonker stuurt zijn mama Chris op koffieworkshop, want zij is bezeten van het zwarte goud. En ondertussen kan hij in alle rust en tijdens enkele openhartige gesprekken met Sergio Herman, een diner bereiden voor de nietsvermoedende vrouw die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren. Jens' moeder is dol op alles wat uit de zee komt, behalve mosselen. Reden te meer voor Sergio om er t ch te maken, weliswaar verwerkt in een soepje. Ook bereiden hij en 'sous-chef' Jens tarbot met kreeft. En het dessert? Een heerlijke tiramisu, gemaakt van de beste koffie natuurlijk.

'La Mamma', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers