Qmusic verwelkomt Domien Verschuuren

woensdag 20 juni 2018
Foto: BNN - Rob van der Voort 2015

Q verwelkomt een nieuwe dj in het team... Domien Verschuuren. Hij komt over van BNNVARA waarvoor hij op NPO 3 FM de ochtendshow presenteerde.

Domien zal de middagshow op zich gaan nemen. Wanneer hij precies start wordt later bekend. Tot de komst van Domien zal Stephan te horen blijven op dit tijdstip. 'Stephan is een groot allround talent, met wie we graag verder bouwen aan de toekomst', vertelt zendermanager Dave Minneboo.

Domien is er in ieder geval klaar voor: 'Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al lange tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!"

Bron: Qmusic.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

'Tiger' Chen Lin Hu, een jonge gevechtssporter met ongekende tai-chikunsten, komt terecht in een ondergrondse en geheime vechtarena. Hier moet hij het opnemen tegen de meest gevaarlijke vechtmachines, zonder regels of scheidsrechters. De gevechten worden steeds intenser, net als Tigers wil om te overleven. Ondertussen is de politie druk bezig om deze geheime organisatie te ontmaskeren.

'Man Of Tai Chi', film met oa. Tiger Hu Chen en Keanu Reeves om 20.50 uur op Q2.

Dossiers